- 12,760
- 6,056
- 113
Kral 1 saat fılan surwrmıDgru ya 3.per dostlar ilk maç wonn son maçı atcam ama az işim var btsin atcam
Kral 1 saat fılan surwrmıDgru ya 3.per dostlar ilk maç wonn son maçı atcam ama az işim var btsin atcam
Bs@fearjr1992 sponsor
1 adım Azerbaycan u18 1.per 23.5 alt
Bol sanslar@fearjr1992 sponsor
1 adım Azerbaycan u18 1.per 23.5 alt
Aktaş kayıp abi 😂😂Haydi aktaş gel artik
Geldim dostlar kuponu atcam amcam hastaneye kaldırılmış onun yanındayız eve geçeyim atvam kusura bakmayinAktaş kayıp abi 😂😂
Geçmiş olsun dostGeldim dostlar kuponu atcam amcam hastaneye kaldırılmış onun yanındayız eve geçeyim atvam kusura bakmayin
Gecms olsunGeldim dostlar kuponu atcam amcam hastaneye kaldırılmış onun yanındayız eve geçeyim atvam kusura bakmayin
geçmiş olsunGeldim dostlar kuponu atcam amcam hastaneye kaldırılmış onun yanındayız eve geçeyim atvam kusura bakmayin
Kumara yalan karıştırma dost boşver bu senin ilk vukuatin değil ... Kaybettim de kapat konuyuGeldim dostlar kuponu atcam amcam hastaneye kaldırılmış onun yanındayız eve geçeyim atvam kusura bakmayin
GwlsinnSon adım gelirse 1 rolü secicem
Dost ne yalanı attım ya kuponu ne diyorsun anlamadimKumara yalan karıştırma dost boşver bu senin ilk vukuatin değil ... Kaybettim de kapat konuyu
Ne yalan söyledim anlamadim yaniKumara yalan karıştırma dost boşver bu senin ilk vukuatin değil ... Kaybettim de kapat konuyu
Anlamadiysan boşverDost ne yalanı attım ya kuponu ne diyorsun anlamadim