- 2,460
- 2,869
- 113
Kasamiz 94 @SULLY ile beraber gittiği yere kadar. Kupon gelir birazdan...
sully varsa kasa gider epey. bu aralar çok istekli fakat pek bahtsızKasamiz 94 @SULLY ile beraber gittiği yere kadar. Kupon gelir birazdan...
Senin ağzın ne söyliyKasamiz 94 @SULLY ile beraber gittiği yere kadar. Kupon gelir birazdan...
İki bahtsız Bedevi olarak bakalım kutup ayısı mı denk gelecek gorecez 😂😂😂sully varsa kasa gider epey. bu aralar çok istekli fakat pek bahtsız![]()
Bol sans sizlereKasamiz 94 @SULLY ile beraber gittiği yere kadar. Kupon gelir birazdan...
Sully şu siralar kutup ayısını bile istismar eder o derece dolapta. Sen kendini ona bırakİki bahtsız Bedevi olarak bakalım kutup ayısı mı denk gelecek gorecez 😂😂😂
Şans parası aldık bir yerden iki fakir deniyoruz bir şeyler no provoke no 😂😂😂Benim rollümü provoke etmeyin 😡 bol şanslar bu provoke etmenizin bedeli turuncu
Bol şanslarSaldım kuponu gelirse zabaga gadar burdayiz
Haydi size güveniyorum 1500 yapın da alalım 500ümüzü dostlsrımızdanŞans parası aldık bir yerden iki fakir deniyoruz bir şeyler no provoke no 😂😂😂
Hedef 94 u 100 yapmaktı sen 1500 diyorsun 😂😂😂😂😂😂Haydi size güveniyorum 1500 yapın da alalım 500ümüzü dostlsrımızdan
Seni tanıdığımdan beri ilk kez yazdığına güldümSully şu siralar kutup ayısını bile istismar eder o derece dolapta. Sen kendini ona bırak![]()
Bu rol ramazan bayraminda anca biterSaldım kuponu gelirse zabaga gadar burdayiz
Sahuru açmaya gitti, orada erken okunuyormuş buradan 😂😂😂Gri gandalf nerde
Sahuru açmaya gitti, orada erken okunuyormuş buradan 😂😂😂
Smiagon gelmeden kacim ben .kucuk hobbit olarak 😃 size kolay gele rastgele bol sans
Forumdakk üyeliğini silermisin nolurDk 1 değil boca yedi 😂😂😂😂😂
Baronlar 2/1 oynamış relaxForumdakk üyeliğini silermisin nolur