Min 1.80 dost 🥹Kasada bir kıpırdanma oldu şimdi 1.30 oran arkadan 1.85 e tamam
Min 1.80 dost 🥹Kasada bir kıpırdanma oldu şimdi 1.30 oran arkadan 1.85 e tamam
Fatih boyun devrilsin hemi
Severiz mucizeleriMucize oldu resmen bir dakika da 8 sayı çıktı
Tekli vuracak o zaman futbolda muhtemelen kasa atma şartı yoksa 2 adım daha yapabilir tabiMin 1.80 dost 🥹
Min 5 adım min oran 1.80 diye biliyorum EnişteTekli vuracak o zaman futbolda muhtemelen kasa atma şartı yoksa 2 adım daha yapabilir tabi
Adımı da belirlemişler sıkıntı o zaman yatana kadar oyna heMin 5 adım min oran 1.80 diye biliyorum Enişte
Olur da başarılı olursa 500 e 9 10k arası para enişte az para değilAdımı da belirlemişler sıkıntı o zaman yatana kadar oyna he
Birde havadan gelen bir para gibi 😀Olur da başarılı olursa 500 e 9 10k arası para enişte az para değil
Maksimum çekim de 5k değil o zamanOlur da başarılı olursa 500 e 9 10k arası para enişte az para değil
Öyle enişte yarısı rol sahibine yarışı takip edenlereOlur da başarılı olursa 500 e 9 10k arası para enişte az para değil
Yok o ikasbet Enişte burası farklı diye biliyorum. Geçen biri çekmişti 10k onlydenMaksimum çekim de 5k değil o zaman
Biz her şeyi yanlış biliyormuşuz bedavaya takip ediyoruz
Fury cektiYok o ikasbet Enişte burası farklı diye biliyorum. Geçen biri çekmişti 10k onlyden
Oyle eniste baskette artik belli olmuyor baksana ilk per 20 fark yiyen takım 2.per onde suanda3 rolling bu maçtan patladı herkes ev 6 fark 9 fark yemez oynamış 0-11
Masa tenisi sanki anasını satayımEkli dosyayı görüntüle 876466
Güzel o zaman öyle olması lazım zaten ya dünya para kazanıyorlar 3-5k yı aramasınlar böyle etkinlikler deYok o ikasbet Enişte burası farklı diye biliyorum. Geçen biri çekmişti 10k onlyden
Bol Şanslar3.adim
Hadi rastgele3.adim
Bol şanslar3.adim
Bol şans3.adim