http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akin1996 / Kasa 1K Hedef 16k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,493
38,611
113
Sarı 3

Moderatör tarafında düzenlendi:

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,310
999
113
benim roll actigimda ilk adimda yatiyom bugunde gelenek devam etsin diye acim dedim 😀

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,310
999
113
@Shellac Dost burda bir konu aciyoruz insanlarda keyif birakmiyo bazi arkadaslar bu tarz muhabbete izin veriyosaniz bilelim.

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,310
999
113
hangi üye seni rahatsız ediyor dost
bildir yasaklayalım
@Muroo1988 bu kisi yalan yanlis sanki ben dagitim var diyip bugune kadar dagitmamisim gibi algi olusturdu, @sinansrml63 bu kiside o algiya devam edip rahatsiz etti. Amacimiz burda gırgır şamata olabilir ama bugune kadar bir kisi diyemez ki dagitim var dedi ve yapmadi diye bugun bu konuda konusan yarin farkli bi konuda da bunu dile getirir adimiz cikar. Tesekkur ilgin icin dost @Shellac

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
132,265
180,085
113
@Muroo1988 bu kisi yalan yanlis sanki ben dagitim var diyip bugune kadar dagitmamisim gibi algi olusturdu, @sinansrml63 bu kiside o algiya devam edip rahatsiz etti. Amacimiz burda gırgır şamata olabilir ama bugune kadar bir kisi diyemez ki dagitim var dedi ve yapmadi diye bugun bu konuda konusan yarin farkli bi konuda da bunu dile getirir adimiz cikar. Tesekkur ilgin icin dost @Shellac
Bilgilendirme dikkate alınacak dost
Gecen güzel olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...