- 34,892
- 25,650
- 113
Jamaika ligi var kanka 90+3 bı gol daha olur gir bas aqahahahaha kanka simdi 7 gol alasim var ya da nba mi yapsam kararsizim
Jamaika ligi var kanka 90+3 bı gol daha olur gir bas aqahahahaha kanka simdi 7 gol alasim var ya da nba mi yapsam kararsizim
bastim kankaJamaika ligi var kanka 90+3 bı gol daha olur gir bas aq
Oldu zaten daha nolsunJamaika ligi var kanka 90+3 bı gol daha olur gir bas aq
Bitti düşünme süresi 🤣🤣su sonuclanana kadar dusunim
Kanka bence boz 98 lira güzel parasu sonuclanana kadar dusunim
ahjahaGeçmiş olsun
Bu ne aqbeyler soyle 2 kupon yaptim, kombine olan gelirse 2 kisi tek basket gelirse 3 kisiye roll actiririm. Biraz sacma olmus olabilir ama bu gece boyle deneyelim.
Bol şansbeyler soyle 2 kupon yaptim, kombine olan gelirse 2 kisi tek basket gelirse 3 kisiye roll actiririm. Biraz sacma olmus olabilir ama bu gece boyle deneyelim.
white banko bu aradaBu ne aq
Merak ettim baktım niye bu kadar yüksek oranı diye adamın tek double double i var bu sezon aq 🤣white banko bu arada
mınımum 12 asıstı var bu macMerak ettim baktım niye bu kadar yüksek oranı diye adamın tek double double i var bu sezon aq 🤣
Bol şans diyelim ne olur ne olmaz tutar falanbeyler soyle 2 kupon yaptim, kombine olan gelirse 2 kisi tek basket gelirse 3 kisiye roll actiririm. Biraz sacma olmus olabilir ama bu gece boyle deneyelim.
ahahahhaaBol şans diyelim ne olur ne olmaz tutar falan
Bak akın oynarım yatarsa alırım paranı 🤣mınımum 12 asıstı var bu mac