ucl maclarında 3 günde birer golden 3 kupon yattı ücüde hayati kuponlardı napoli golunden 20 bayernin ofsaytından 20 forest golundende 30 gıttı kısaca 70k çöp olduHERKES SEN Mİ DOST
ucl maclarında 3 günde birer golden 3 kupon yattı ücüde hayati kuponlardı napoli golunden 20 bayernin ofsaytından 20 forest golundende 30 gıttı kısaca 70k çöp olduHERKES SEN Mİ DOST
Son maç da Treze maçı 3.5 altBeyler arkadaşım kaza geçirmiş onun yanına gitmem gerekiyor bu 2. Ve son adım olsun gelirse ben gereken dostlara ulaşırım Allah’a emanet olun
Ekli dosyayı görüntüle 920268Ekli dosyayı görüntüle 920269
Teşekkür ediyorumGeçmiş olsun dost Allah şifa versin
gecmis olsun dostum. allah şifa versinBeyler arkadaşım kaza geçirmiş onun yanına gitmem gerekiyor bu 2. Ve son adım olsun gelirse ben gereken dostlara ulaşırım Allah’a emanet olun
walla dost futbola bayadır bulasmıyorum ama nbade bende aynı sekil üst alıyorum alt oluyor alt alıyorum üst oluyor ve hep 1 2 baremle 51 atar diyorum 50de kalıyor 49da kalıyor serbest kaçrııyorlar bıktık ya wallahi 20 gündür hep veriyorum 1 tl girmedi cebe sıkıntı...ucl maclarında 3 günde birer golden 3 kupon yattı ücüde hayati kuponlardı napoli golunden 20 bayernin ofsaytından 20 forest golundende 30 gıttı kısaca 70k çöp oldu
Geçmiş olsun kanka skrm roll u kapat gitBeyler arkadaşım kaza geçirmiş onun yanına gitmem gerekiyor bu 2. Ve son adım olsun gelirse ben gereken dostlara ulaşırım Allah’a emanet olun
Yok yok dursun gelirse ulaşalım yine ayıp olmasınGeçmiş olsun kanka skrm roll u kapat git
ben eskisi gibi alt oynuyorum artık üstü bıraktım basketbolda yatacaksa da alt alıyorim psikolojik olarak rahat oluyor ve forest golunden giden kupon 30 orandı 5 basket 1 futboldu zalgirisin atarından tut fenerbahce kadınlara brezilya kadınlara kadar kuruttum gel gör yine futboldan gümledikwalla dost futbola bayadır bulasmıyorum ama nbade bende aynı sekil üst alıyorum alt oluyor alt alıyorum üst oluyor ve hep 1 2 baremle 51 atar diyorum 50de kalıyor 49da kalıyor serbest kaçrııyorlar bıktık ya wallahi 20 gündür hep veriyorum 1 tl girmedi cebe sıkıntı...
2.5+2.5 açarız belkı bırazdan bi kupon var 12 verıyor son maca kaldı gelırse tabıYokmu makina dost 2+1 gece rollingi
geçen siakam 2 sayı atsa 10ka alıyoruz houstun ilk peri alsa 5k alcaz hep aytıroyurz heo yatıyoruz şikago maçı vardı 1 ay önce miydi 2 ay önce mi 250.5 alt aldım 305 sayı cıktı çben eskisi gibi alt oynuyorum artık üstü bıraktım basketbolda yatacaksa da alt alıyorim psikolojik olarak rahat oluyor ve forest golunden giden kupon 30 orandı 5 basket 1 futboldu zalgirisin atarından tut fenerbahce kadınlara brezilya kadınlara kadar kuruttum gel gör yine futboldan gümledik
bizede bi roll açtırda gözümüz gönlümüz açılsın daraldım2.5+2.5 açarız belkı bırazdan bi kupon var 12 verıyor son maca kaldı gelırse tabı
oha mk 305 cıkan mac hangısıymıs miamiye 250 actılar bi kere 240 bitti onu hatırlıyomgeçen siakam 2 sayı atsa 10ka alıyoruz houstun ilk peri alsa 5k alcaz hep aytıroyurz heo yatıyoruz şikago maçı vardı 1 ay önce miydi 2 ay önce mi 250.5 alt aldım 305 sayı cıktı ç![]()
oha mk 305 cıkan mac hangısıymıs miamiye 250 actılar bi kere 240 bitti onu hatırlıyom

ALT OYNADIGIM MAÇ :d 250 barem vardı alt dedim 302 çıkmıs @makina123
kac kere uzamıs
0 la uzatmasızkac kere uzamıs
Yeterki Kupon gelsinde açmasanda olur dost2.5+2.5 açarız belkı bırazdan bi kupon var 12 verıyor son maca kaldı gelırse tabı
yok daha neler her periyot 80 mi atmışlar mk0 la uzatmasız![]()
Atlanta Hawksyok daha neler her periyot 80 mi atmışlar mk