- 8,011
- 3,956
- 113
inceleme devam ediyorVerildi
inceleme devam ediyorVerildi
Sabaha kadar burdayiz dost problem yokBeyler şimdi çelip başka siteye atalım bekleticem az
HeeBizim diaby mi
Izliyom la ne incelemesi mac 1 1 devam ediyor 2 dk dirinceleme devam ediyor
Betcoda oranlar acildiinceleme devam ediyor
Ayaksiz yav ama bizde de atiyodu arada
betco baya uzun sürdü incelemeIzliyom la ne incelemesi mac 1 1 devam ediyor 2 dk dir
Senin eski nick ne?
Standart yani ortalama ne desek bosAyaksiz yav ama bizde de atiyodu arada
Tabiki benim la nesini secicenBeyler gönül isterki herkes nasiplensin 3.adımı yapmayalım diyorum patlarsak hepsi gider sizide beklettim şimdi ilk rolcüyü seçeyim burdan devam edelim olmazsa ikinciyi seçeriz
Olur kanka salla bana yapayim roll kazanak inaniyorum kendimeBeyler gönül isterki herkes nasiplensin 3.adımı yapmayalım diyorum patlarsak hepsi gider sizide beklettim şimdi ilk rolcüyü seçeyim burdan devam edelim olmazsa ikinciyi seçeriz
hazırımBeyler gönül isterki herkes nasiplensin 3.adımı yapmayalım diyorum patlarsak hepsi gider sizide beklettim şimdi ilk rolcüyü seçeyim burdan devam edelim olmazsa ikinciyi seçeriz
Olur kanka@heineken00 @DubaiÇikolatası ilk Dubai başlasın başarırsa buedaki arkadaslara paslar
aynı anda başlasak olmaz mı?@heineken00 @DubaiÇikolatası ilk Dubai başlasın başarırsa buedaki arkadaslara paslar
Daha fazla zarar olmasin diye dost ben hedefe ulasirsam dagitcam zaten direkaynı anda başlasak olmaz mı?![]()