http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti akcakocalı / Günün Kuponu

Kupon Miktarı
200
Kupon Oranı
30

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,179
58,296
113
Ulan napoli milani au cop haliyle yenemiyosun ya ne diyim sana be.kuponu gorunce korkmustum zaten o mactan.sampiyonluklari garanti gibu ve en iyi oyuncusuda kadroda yok sasirmadim bu duruma

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,934
4,804
113
Çöp milana yenilmek nedir

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
103,179
58,296
113
Aklım almiyor bu Fenerin yaptigi. 10 kisi 1-0 ondesin 3 gol yiyorsun şampiyonluk yarisindan kopuyorsun hem de evinde
3de deil 4 gol.ve 1.0ken valencianin kacirdigi p6 herseyi deistirdi.ilk p6nin aynisini kullandi kaleci ilk p7yida az daha kurtariyordu.bu maglubiyet valencia ve artist jesusa yazar.derbi macin var ceza aliyorsun ne gevsek adamsin ben hic istemiyorum o adami.altay 4 gol yedi ama hepsi karsi karsiya pozisyonlar hic bisey demiyorum altaya.macin yildizida aslinda arda olucakdi ama 1.4 rezilligi yuzunden redmond oldu.bjk 10 kisi kaldikdan sonra sanki fb 9 kisi bjk 11 kisi gibi bi oyun oynandi.aetik sampiyonlukdan soz etmek soz konusu olamaz fb adina olurda gs seri puan kaybederse anca o zaman ama oda zor.bjk 10 ksii kaldikdan sonra cok iyi oynadi tbrkler besiktasa.ama cok basit goller yedik yaziklar olsun.skor 1.3 oldukdan sonra 4 5 olmasini cok istedim belki gidenler olur deisen bisiler olur.cildirdim gece gece be kardesim.lan o kdr kisa surede 3 gol nasil yersin abi cenk nasil kaleci ile karsi karsiya kalir redmond kendi sahasindan topla geldi geldi sutu cekip golu atti kimse adamin ustune bile gitmedi adam geze geze gol atti.