Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Akbank Sorunu

sanameterio

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,904
3,193
113
Millet akbank'ın Twitter hesabında esip gürlüyor. Birisi yazmış 200 bin TL param vardı işlem yapamadım 100k zararim var diyor
Heralde 200l yi İtalya'ya turu geçer e basacakti.😁 Yoksa 200 binTL den ne yapipta 100 bin kazancak.😃
Akbank adminide cevap yazmış Dm den konuşalım diye.
Bazıları başka banka hesaplarından yatırımlar yapmış Akbank hesabına. Başka bankalari etiketlemisler onlar da işin içine girmiş ortalık savaş alanı gibiydi gündüz.
Koskoca bir banka nasıl 1 gün boyunca işlem yaptırmaz. Gerçekten mağdur olanların zararı milyon liraları bulur. Bakalım banka bunun altından nasıl kalkacak

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Millet akbank'ın Twitter hesabında esip gürlüyor. Birisi yazmış 200 bin TL param vardı işlem yapamadım 100k zararim var diyor
Heralde 200l yi İtalya'ya turu geçer e basacakti.😁 Yoksa 200 binTL den ne yapipta 100 bin kazancak.😃
Bazıları başka banka hesaplarından yatırımlar yapmış Akbank hesabına. Başka bankalari etiketlemisler onlar da işin içine girmiş ortalık savaş alanı gibiydi gündüz.
Koskoca bir banka nasıl 1 gün boyunca işlem yaptırmaz. Gerçekten mağdur olanların zararı milyon liraları bulur. Bakalım banka bunun altından nasıl kalkacak
Burası Türkiye herşey 2 güne unutulur şu olay Amerika'da olsa şu an yaptığı yaptırımlarla bankayı milyon dolarlık ceza odettirirdi ama burda özür mesajı yayınlanır 1 güne unutulur

TorontoRaptors

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,802
1,799
113
Borsa işiyle uğraşsam mesela şuan akbank da hesabım olsa Akbank hesabımdaki tüm parayı başka bankaya aktarır ve Akbank hesabımı kapattirirdim. Dediğin gibi 1 gün boyunca olması çok saçma bir olay genelde bankalarda bakım çalışmasını genelde mesai saatleri dışında yapıyor. Artı olarak da yarından itibaren akbank a dava açmıştım.

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Bu hayata 100 defa gelsek goremiyecegimiz paralarla oynuyorlar bi sorunu cozemediler beceriksizler bugün de tam maaş günü olaya bak

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Mal bunlar yemin ederim kaç saat oldu mağdur olduk

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,930
37,101
113
40 milyon dolar çekmişler doğru mu siber saldırı olmuş

gdanskayeni

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,865
827
113
vezneye gittim parayı çekemedim açıldığı anda paparaya aktarcam parayı ordan başka bankaya transfer

Bigboss_1_

🕃 Easy does it 🕄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,244
1,141
113
Buyuk cezalar kesilmesi lazim ama burasi Turkiye. Bir tane haber kanalinda konu olmadi bbdk bir aciklama yapmadi. Akbank pos kullanan esnaflarin, hisse senet alan yatirimcilarn, maasini cekemeyip magdur olan vatandasin zarari ne olacak. Bankalari bile acik.degil

Bigboss_1_

🕃 Easy does it 🕄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,244
1,141
113
24 saatte sorunu cozemiyorlarsa ite ekibi kapanip dukkani gitsinler.

Bigboss_1_

🕃 Easy does it 🕄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,244
1,141
113
400 lira yatrdk dun paparadan halen gecmedi. Dunya kayibim var benimde simdi 40k yapmstm

Bigboss_1_

🕃 Easy does it 🕄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,244
1,141
113
Mobili hizi en iyi banka bence garanti bankasi.

erdalbakkal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,259
3,918
113
Muz cumhuriyeti yemin ederim 250 TL parayı gasp ettiler açılsın ilk isim garanti ve ziraatten hesap açmak