Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Akbank Platinium Kredi Kartı Aidatı Hk.

The Magician

1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,532
9,261
113
1049 TRY civarında bir para kesilmiş üyelik ücreti altında, zaten kartta para yoktu, bir anda limit -1249 olmuş. Ulan kartın limiti 5K zaten 1049 TL aidat mı olur senelik? Şikayetvar'a baktım şikayet dolu. 3K limiti olan karta bile aynı ücreti kesmişler.

AnosValous

-
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,244
8,614
113
1049 TRY civarında bir para kesilmiş üyelik ücreti altında, zaten kartta para yoktu, bir anda limit -1249 olmuş. Ulan kartın limiti 5K zaten 1049 TL aidat mı olur senelik? Şikayetvar'a baktım şikayet dolu. 3K limiti olan karta bile aynı ücreti kesmişler.
İsminde Ak olan her kurum milletin cebindekini çalmak için kurulmuş dost şaşırtmıyor

JoseMourinho

The Special One
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,367
27,712
113
Müsteri hizmetlerini ara isyan et kapatıcam kartı böyle saçmalık olmaz falan de
Geri iade ediyorlar
En kötü bonus olarak ekliyorlar

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,528
1,821
113
Akbank tam ölü sevici.
Dün biraderin maaş hesabını kitlediler havaleler takibe düştü diye.
Gidip elden alacakmış ömür boyu 🤣🤣🤣🤣

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,237
8,288
113
arıyorsun iptal ediyorlar yoksa kredi kartını kapatacağını söylüyorsun dumenden de harcama sözü veriyorsun bitiyor

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,664
3,839
113
Kapatıcam diye ara dediklerimi takmadan hayır kapatıcam de bana 1k chip para yüklemislerdi aidat silip

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,426
15,218
113
Sorma dost 1016tlde bana yansitmislar 2k limit var sifirdi ztn bide bu eklendi -3bin kusur olmus. Sikayetvari bende gordum usendim ben yazmadim mecbur odicez gibi

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,418
6,699
113
Müşteri hizmetlerini ara kabul etmiyorum bana kart verilirken aidat ücreti yoktur dediler kartımı iptal ettirip kapattıracağım de siliyorlar iş bankasından 3 yıl önce başıma geldi aradım itiraz ettim hesap kapatacağım dedim tekrar aidat ücreti iade ettiler 3 yıldırda kesinti olmuyor