Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Akbank Hk.

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
Herkes herşeyi biliyor da tiyatro oynuyo yavşaklar,2012 yada 13 daha önce de demiştim, o zaman gelirim baya yüksek hem yapıkredi hem akbank da vip müşiteriyim betsonla bi konuda takıştık, yapıkredi bir de bunlara Chargeback yaptım, yapıkrdi yokuşa sürdü 3 sene sonra faiziyle aldım, bunlar 40-45 gün sonra parayı ödedi bi kocaeli yada gebzeden aradı akbnak iadeniz yapıldı ama bir daha bu surverlera girmeyin lütfen dedi,ben de kartla yapılan alışveriş x firmasının spor mağazasından aldığım ürünlere ilişkin onlar ürünleri göndermediği için size itiraz ettim siz de onlara ilettiniz gönderiye ilişkin bi kanıt alamadınız ve yasal çerçeve de iade ettiniz , surverdan kastınız ne dedim kız kem küm dedi kapattı

ozanblut

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1
0
1
Herkes herşeyi biliyor da tiyatro oynuyo yavşaklar,2012 yada 13 daha önce de demiştim, o zaman gelirim baya yüksek hem yapıkredi hem akbank da vip müşiteriyim betsonla bi konuda takıştık, yapıkredi bir de bunlara Chargeback yaptım, yapıkrdi yokuşa sürdü 3 sene sonra faiziyle aldım, bunlar 40-45 gün sonra parayı ödedi bi kocaeli yada gebzeden aradı akbnak iadeniz yapıldı ama bir daha bu surverlera girmeyin lütfen dedi,ben de kartla yapılan alışveriş x firmasının spor mağazasından aldığım ürünlere ilişkin onlar ürünleri göndermediği için size itiraz ettim siz de onlara ilettiniz gönderiye ilişkin bi kanıt alamadınız ve yasal çerçeve de iade ettiniz , surverdan kastınız ne dedim kız kem küm dedi kapattı
yapıkrediden nasıl aldınız hocam ben alamadım

Clyn0133

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
331
89
28
Akbank hesabım bloke olmuş müşteri hizmetleri direkt şubeye yönlendiriyor daha önceden başına gelen varmı bu durum
Bugun gittim ayni sey basima geldi. Hesabi kapattilar. Kart borcunu su gune kadar odemeniz lazim dediler . Bitti

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
yapıkrediden nasıl aldınız hocam ben alamadım
Avukat takip etti ,bana dedi 5yıl mı 10 yıl mı o sürenin içinde olması yeter ben alırım dedi benim ondan hiç umudum yoktu ama adam aldı valla 3 sene sürdü

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,275
1,574
113
Akbank hesabım bloke olmuş müşteri hizmetleri direkt şubeye yönlendiriyor daha önceden başına gelen varmı bu durum
Aynı durumu bende yaşadım daha bir hafta olmadı şubeden paran varsa ödeyip hesabını kapatacaklar