Dun subeye gelin dediler. Bende gitmedim. 32 TL para var ıcerı de zaten. Alın su icin onunla dedımne zaman aradılar hocam
Dun subeye gelin dediler. Bende gitmedim. 32 TL para var ıcerı de zaten. Alın su icin onunla dedımne zaman aradılar hocam
Şubeye gideceksin seninle çalışmak istemiyoruz diyeceklerAkbank hesabım bloke olmuş müşteri hizmetleri direkt şubeye yönlendiriyor daha önceden başına gelen varmı bu durum
havalemi çekiyodun dostAkbank hesabım bloke olmuş müşteri hizmetleri direkt şubeye yönlendiriyor daha önceden başına gelen varmı bu durum
çekimleri havaleylemi çekiyodun akbankaDun subeye gelin dediler. Bende gitmedim. 32 TL para var ıcerı de zaten. Alın su icin onunla dedım
Gitme bence bu bir tuzak olabilir
Evetçekimleri havaleylemi çekiyodun akbanka
yapıkrediden nasıl aldınız hocam ben alamadımHerkes herşeyi biliyor da tiyatro oynuyo yavşaklar,2012 yada 13 daha önce de demiştim, o zaman gelirim baya yüksek hem yapıkredi hem akbank da vip müşiteriyim betsonla bi konuda takıştık, yapıkredi bir de bunlara Chargeback yaptım, yapıkrdi yokuşa sürdü 3 sene sonra faiziyle aldım, bunlar 40-45 gün sonra parayı ödedi bi kocaeli yada gebzeden aradı akbnak iadeniz yapıldı ama bir daha bu surverlera girmeyin lütfen dedi,ben de kartla yapılan alışveriş x firmasının spor mağazasından aldığım ürünlere ilişkin onlar ürünleri göndermediği için size itiraz ettim siz de onlara ilettiniz gönderiye ilişkin bi kanıt alamadınız ve yasal çerçeve de iade ettiniz , surverdan kastınız ne dedim kız kem küm dedi kapattı
Bugun gittim ayni sey basima geldi. Hesabi kapattilar. Kart borcunu su gune kadar odemeniz lazim dediler . BittiAkbank hesabım bloke olmuş müşteri hizmetleri direkt şubeye yönlendiriyor daha önceden başına gelen varmı bu durum
Avukat takip etti ,bana dedi 5yıl mı 10 yıl mı o sürenin içinde olması yeter ben alırım dedi benim ondan hiç umudum yoktu ama adam aldı valla 3 sene sürdüyapıkrediden nasıl aldınız hocam ben alamadım
Aynı durumu bende yaşadım daha bir hafta olmadı şubeden paran varsa ödeyip hesabını kapatacaklarAkbank hesabım bloke olmuş müşteri hizmetleri direkt şubeye yönlendiriyor daha önceden başına gelen varmı bu durum