Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Akbank Hk.

Pesim1st

ᏦüsᏦüᏁ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,436
1,689
113
Akbank hesabım bloke olmuş müşteri hizmetleri direkt şubeye yönlendiriyor daha önceden başına gelen varmı bu durum

Pesim1st

ᏦüsᏦüᏁ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,436
1,689
113
güncel

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,508
1,810
113
Gitme bence bu bir tuzak olabilir

Pesim1st

ᏦüsᏦüᏁ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,436
1,689
113
Paranı verip gönderecekler dostum. İlk kez mi gördün. Akbank hesabını kapatacaklar. İçinde paran varsa ya elden, ya da IBAN verip başka hesaba atıp hesap kapatırlar
içinde param yokta 12k kredi kartı borcum var askldasjlkdjklaskldj

Pesim1st

ᏦüsᏦüᏁ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,436
1,689
113
Paranı verip gönderecekler dostum. İlk kez mi gördün. Akbank hesabını kapatacaklar. İçinde paran varsa ya elden, ya da IBAN verip başka hesaba atıp hesap kapatırlar
farklı birşey olmaz umarım hesap kapansın umrumda değilde

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Akbank hesabım bloke olmuş müşteri hizmetleri direkt şubeye yönlendiriyor daha önceden başına gelen varmı bu durum
Benide subeden aradılar, sizinle calısmak istemiyoruz dediler. Hesaplarınızı kapatacagız dediler. Bende, beni istemeyeni bende istemiyorum dedım

Tosaf41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
681
311
63
Dünyada bir bu banka olsa yinede bunlarla işim olmaz 5 kuruş param olsun toprağn altına gomerim buraya yatirmam..

Pesim1st

ᏦüsᏦüᏁ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,436
1,689
113
şeyden korkuyorum bu hesap kiralayıp sonrasında bilgim dışında para aktarılmış diyip avukata veriyorlarmışya şerefsizler öyle birşey olmaz inş

sancaktar1990

Karizma1967
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,098
204
63
sebebi neymiş yani birşey sordularmı direktmi söylediler
Meil attım genel müdürlüğe çalışmak istemiyoruz sizinle bankamızın politikaları gereği şubedeki arkadaş ufaktan uyandırdı sitelere para yatiriyormusun diye seninki başka olabilir bilemem bana sadece maaş çekebilirsiniz onuda önce şubeye gideceksin maaş yattı çekmek istiyorum diyeceksin genel müdürlüğe mesaj yazacaklar hesabı aktif edecek parayı çektin mi tekrar kullanıma kapatıyorlardi