- 1,436
- 1,689
- 113
Akbank hesabım bloke olmuş müşteri hizmetleri direkt şubeye yönlendiriyor daha önceden başına gelen varmı bu durum
nasıl yani kankaGitme bence bu bir tuzak olabilir
Paranı verip gönderecekler dostum. İlk kez mi gördün. Akbank hesabını kapatacaklar. İçinde paran varsa ya elden, ya da IBAN verip başka hesaba atıp hesap kapatırlarnasıl yani kanka![]()
içinde param yokta 12k kredi kartı borcum var askldasjlkdjklaskldjParanı verip gönderecekler dostum. İlk kez mi gördün. Akbank hesabını kapatacaklar. İçinde paran varsa ya elden, ya da IBAN verip başka hesaba atıp hesap kapatırlar
farklı birşey olmaz umarım hesap kapansın umrumda değildeParanı verip gönderecekler dostum. İlk kez mi gördün. Akbank hesabını kapatacaklar. İçinde paran varsa ya elden, ya da IBAN verip başka hesaba atıp hesap kapatırlar
Benide subeden aradılar, sizinle calısmak istemiyoruz dediler. Hesaplarınızı kapatacagız dediler. Bende, beni istemeyeni bende istemiyorum dedımAkbank hesabım bloke olmuş müşteri hizmetleri direkt şubeye yönlendiriyor daha önceden başına gelen varmı bu durum
ne zaman aradılar hocamBenide subeden aradılar, sizinle calısmak istemiyoruz dediler. Hesaplarınızı kapatacagız dediler. Bende, beni istemeyeni bende istemiyorum dedım
Evet benAkbank hesabım bloke olmuş müşteri hizmetleri direkt şubeye yönlendiriyor daha önceden başına gelen varmı bu durum
sonuç ne oldu kanka gittinmiEvet ben
Evet gittimsonuç ne oldu kanka gittinmi
Bana dedikleri sizinle bankamız daha çalışmayacaksonuç ne oldu kanka gittinmi
sebebi neymiş yani birşey sordularmı direktmi söyledilerBana dedikleri sizinle bankamız daha çalışmayacak
Ama benim çok oldu bu cepbank ile sitelere atıyorduk o yüzdensonuç ne oldu kanka gittinmi
anladım bakıcaz bize ne diyeceklerAma benim çok oldu bu cepbank ile sitelere atıyorduk o yüzden
Meil attım genel müdürlüğe çalışmak istemiyoruz sizinle bankamızın politikaları gereği şubedeki arkadaş ufaktan uyandırdı sitelere para yatiriyormusun diye seninki başka olabilir bilemem bana sadece maaş çekebilirsiniz onuda önce şubeye gideceksin maaş yattı çekmek istiyorum diyeceksin genel müdürlüğe mesaj yazacaklar hesabı aktif edecek parayı çektin mi tekrar kullanıma kapatıyorlardisebebi neymiş yani birşey sordularmı direktmi söylediler
Benimkine 4-5 ay önce bloke attılar 1 hafta önce kendi kendine kalkmışAkbank hesabım bloke olmuş müşteri hizmetleri direkt şubeye yönlendiriyor daha önceden başına gelen varmı bu durum