Hesabı sende ne demek hocamHesabı bende o yandan sıkıntı yok yaw
Hesabı sende ne demek hocamHesabı bende o yandan sıkıntı yok yaw
Nerden biliyorsun gönderen adam askerlik arkadaşın mi ? Ne malum olmayan paraya EFT talimatı verdiği, ne malum iptal etmediği ?gelir kral gelir şüphen olmasın
Gelir İnş. Haberdar edersinYardımcı olan kardeşlerim yarın saat 9 da size bilgi aktaracam 5 kardeşime 500 atma şansim var bu mesajı beğenenlerden 5 kişi çekiliş yaparız ama inşallah adam yamuk yapmaz
MuhtmrlemParayı aldık yedik mi![]()
Yapmaz öyle adam eski üyelerden tanırız yamuk adam değildir muhtemelen ona yamuk yapildiParayı aldık yedik mi![]()
Aynen yamuk yapıldı Adama yazıyorum babası açıyor aqYapmaz öyle adam eski üyelerden tanırız yamuk adam değildir muhtemelen ona yamuk yapildi
Geçmiş olsun dost umarım ulaşır çözersin mevzuyuAynen yamuk yapıldı Adama yazıyorum babası açıyor aq
Tebrikler adam yamuk yapmazsa diyorsun. Demekki gönderecek kişi pek güvenilir değil. Para gelmeyebilir. Eft talimatı oluşturup sana dekontu atmıştır. Talimatı iptal etmiştir. 3.5k ödememek için Aynısını kulisbet bana yapmış olabilir.Yardımcı olan kardeşlerim yarın saat 9 da size bilgi aktaracam 5 kardeşime 500 atma şansim var bu mesajı beğenenlerden 5 kişi çekiliş yaparız ama inşallah adam yamuk yapmaz
Geçmiş olsun dostAynen yamuk yapıldı Adama yazıyorum babası açıyor aq
Kolpa mı yapıyor reis babası açarsa babasına da söyle anlat durumuArkadaş telefonlara cevap vermiyor![]()
Tamamda neyin alacağı o ?Arkadaş telefonlara cevap vermiyor![]()