Perşembe saat 21:58'de #1 cqulec Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,949 2,127 113 Beyler airfry'de kestane pişirdim. 20 dakika 200 derecede. İnanılmaz iyi oldu. Sobadakinden bile lezzetli. Deneyin derim.
Beyler airfry'de kestane pişirdim. 20 dakika 200 derecede. İnanılmaz iyi oldu. Sobadakinden bile lezzetli. Deneyin derim.
Perşembe saat 22:01'de #2 R roberto80 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 1,772 749 113 cqulec' Alıntı: Beyler airfry'de kestane pişirdim. 20 dakika 200 derecede. İnanılmaz iyi oldu. Sobadakinden bile lezzetli. Deneyin derim. Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun sende kestane yiyecek keyif varmis darisi olmayanlara
cqulec' Alıntı: Beyler airfry'de kestane pişirdim. 20 dakika 200 derecede. İnanılmaz iyi oldu. Sobadakinden bile lezzetli. Deneyin derim. Genişletmek için tıkla ... afiyet olsun sende kestane yiyecek keyif varmis darisi olmayanlara
Perşembe saat 22:06'de #3 Gnyckmk Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 269 133 43 Airfry imiz yokki deneyek ..hadi onuda geçtim.kestanenin kilosu kaç olmuş zengin yiyeceği .