http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Aile Değerleri

BLACKROSE

𝐈 𝐇𝐀𝐕𝐄 𝐍𝐎 𝐂𝐇𝐎𝐈𝐂𝐄
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,874
9,607
113
2 gün önce dedemi gömdüm dostlar.Dedemi kaybettim.Çocukluk hatıralarım gözümün önüne geldi duygulandım efkarlandım.
İlk defa bu kadar bir yakınımı kaybettim.Çok kötü bir duyguymuş.Hayattayken değerini bilemedim.Fazla vakit geçiremedim.
Aile değerlerimizden uzaklaştık kumardan dolayı.Demin yine 2,3 k yı yarım saat içinde kaybettim.Dur durak bilmiyoruz.
Demem o ki hayat kısa ölüm fani.Sizlerle acımı paylaşmak istedim.Herşey kumar değil ailenin önemi bir başkadır.
Trabzon beşikdüzündeyim ben şuanda.Yaklaşık 1 ay önce burada 2 adet 16 yaşındaki lise öğrencisi limanda denizde sele kapıldı ve öldü.
Şimdide hergün şehit haberleri geliyor. Yazık gerçekten. Ah be dedem ah. Yaktın canımızı ciğerimizi.İçinde kötülük yoktu.
Dostum başınız sagolsun öncelikle, daha rahmetlinin 3cu günü bitmemişken taziyesi duruyorken senin girip kumara kumar oynaman ayrı Bir sey, taziyesi duruyorsa en azindan git faydalı ol orada kafani verme kumara buralara ,

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,690
2,775
113
Yaklasik 20 yildir bende hayatin anlamsiz ve bos oldugunu dusunuyorum cok sacma be.ne ne zaman olecegin belli ne nasil olecegin belli.70 yasinda öldügünü varzay o yasa kadar calis cabala sonra öl gömsunler yok ol falan filan 1000 senede yasasan ayni.dusunsene 25 yasinda adamsin evleniceksin nisanlisin 3 ay sonra dugun var bi araba carpiyor ölüyorsun ayni anda annen baban kardesin nisanlin hepsi agi bi yikim yasiyor falan.hayat sacmalikdan baska bisey deil.
Yaşlanarak ölmek zaten testere filmi izlemek gibi birşey 😁 Her geçen sene vücuttan birşeyleri çalıyor

Cemadrian

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
722
833
93
Bana göre kumar sadece parayı almaz huzuru karakterini saygını herseyini alır