- 825
- 155
- 43
bol bol şanlar kralll
bol bol şanlar kralll
Teşekkürler Tolgabol bol şanlar kralll
Nesıneden baktım klebet ucluguyle won cektımİzlesen ne atsalar girdi
O zaman irwingin son atisinida gördün ne büyük oyuncu kupondan değil büyük broklyn taraftariyimNesıneden baktım klebet ucluguyle won cektım![]()
verilmedi sayı ama baya iyiydiO zaman irwingin son atisinida gördün ne büyük oyuncu kupondan değil büyük broklyn taraftariyim
Bu sene nerelere gelır sence takım ıstenılen rıtımde deıller gbı halaO zaman irwingin son atisinida gördün ne büyük oyuncu kupondan değil büyük broklyn taraftariyim
Aynen simmons katletmese brok koparır maçı yeni bı de genç var efsane oynuyor geleceğin irwingi benceverilmedi sayı ama baya iyiydi
İyi bir pivot yok dostum yoksa Edmond da çok formdda irwing durant çok iyi yerleri hak ediyorlarBu sene nerelere gelır sence takım ıstenılen rıtımde deıller gbı hala
Evet bilekleri sağlamAynen simmons katletmese brok koparır maçı yeni bı de genç var efsane oynuyor geleceğin irwingi bence
Kesınlıkle oyleİyi bir pivot yok dostum yoksa Edmond da çok formdda irwing durant çok iyi yerleri hak ediyorlar
Embid yada jokic gibi bı pivot olsa şampiyonluk garanti olurEvet bilekleri sağlam
Alperen bıle olur yaEmbid yada jokic gibi bı pivot olsa şampiyonluk garanti olur
İyi geceler Allah rahatlık versinBu konuyada yazıp elveda ediyorum. Hadi iyi geceler dost şansın olsun
Yok ya o kadar da deil efsane lazım bu takıma yoksa claxton da baya iyi ama yeterli deilAlperen bıle olur ya
Krıtık olan o gozukuyo gbı macsonu dedıklerındeBrook öne geçti ama okc farkı koruyamadi
Okc daha formda ama clippersinn galibiyete çok ihityaci var geriye de düştü okcKrıtık olan o gozukuyo gbı macsonu dedıklerınde
3.ceyrek kırılma yasamamalı okcYuh be 36 sayı yedi bu çeyrekte üç dk da 15 fark yedi