http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ahmetcansarac61 / Kasa 500 Hedef Tek Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemsin

Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,365
2,569
113
Kesene bereket kankam teşekkür ederim

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,423
2,978
113
Erkek adam ağlamaz dost hele ki para icin yapılmaz bosver onu sen hiç ciddiye bile alınacak tip değil yoksay onu bide onun için uzun uzun kelimeler sarfetme değmez dost
Damion ve shellac a dm attım dedim ben buna para falan atmam dedim. Ödül onun da değildi. Yaptırım uygulayacaksanız bunun için kabul dedim. Burda 1.5k kar edip 1 lirasını dağıtıyorum. Burda elbet çoğu kişinin para derdi var da sanki hiç para istememiş gibi bi de paradan beni vurmaya çalışması komik. Adamla öncesinde 2 kelime muhabbetimiz yok dm atmış 250 at diyor. Öteki 250 yerine 500 istiyor falan. Bunlar yüzünden kapattım dm'i. Daha da açmam

Kurtaran

🐎KEYFEKEDER🐎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,483
3,378
113
Damion ve shellac a dm attım dedim ben buna para falan atmam dedim. Ödül onun da değildi. Yaptırım uygulayacaksanız bunun için kabul dedim. Burda 1.5k kar edip 1 lirasını dağıtıyorum. Burda elbet çoğu kişinin para derdi var da sanki hiç para istememiş gibi bi de paradan beni vurmaya çalışması komik. Adamla öncesinde 2 kelime muhabbetimiz yok dm atmış 250 at diyor. Öteki 250 yerine 500 istiyor falan. Bunlar yüzünden kapattım dm'i. Daha da açmam
Lsn yürü git 5kuruşklk yavşak

Ekli dosyalar

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,090
27,300
113
Adami soğuturlar demi forumdan yemin billahi günde o kadar kolpaci adam görüyorum ki bu forumda belki suan 3 5 adam harici hiçbirinin sözüne bile itimat etmem çünkü burdaki adamların çoğu kumarbaz ee kumarbaz adam için de kendimizi yormaya gerek yok aklı selim olan adamlar burda kimseden bir şey talep etmezler velev muhabbeti olsun veya olmasın hiç fark etmez

Kurtaran

🐎KEYFEKEDER🐎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,483
3,378
113
Erkek adam ağlamaz dost hele ki para icin yapılmaz bosver onu sen hiç ciddiye bile alınacak tip değil yoksay onu bide onun için uzun uzun kelimeler sarfetme değmez dost
Bidaha benim hakkımda yorum yapma kalbini kırarım forumun memurumusun sen

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,090
27,300
113
Bidaha benim hakkımda yorum yapma kalbini kırarım forumun memurumusun sen
Sen tek değil ki burda neler görüyorum her gün forumda memur olmama gerek yok sadece düştünüz duruma üzülüyorum az adam olda senin yüzünden millet bana bu arkadas kim bizden para istiyor demesin o zman emin ol sna tek lafım olmaz

ahmetcansarac61

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,423
2,978
113
Adami soğuturlar demi forumdan yemin billahi günde o kadar kolpaci adam görüyorum ki bu forumda belki suan 3 5 adam harici hiçbirinin sözüne bile itimat etmem çünkü burdaki adamların çoğu kumarbaz ee kumarbaz adam için de kendimizi yormaya gerek yok aklı selim olan adamlar burda kimseden bir şey talep etmezler velev muhabbeti olsun veya olmasın hiç fark etmez
Yani şurda 3 kuruşluk keyfimiz var. Burda zaten 5 10 kişi maximum var onlar harici muhattap olmamaya çalışıyorum ama gelip buluyor beni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...