- 36,264
- 27,116
- 113
Kanka sıfreyı ver uyursan ben devam edımDururum o zamana. Uyuyakalırsam sabah devam ederiz
Kanka sıfreyı ver uyursan ben devam edımDururum o zamana. Uyuyakalırsam sabah devam ederiz
Uyku bozulduysa çok zor vallaEderiz kanka uyku düzenim çok bozuk bi sabah 8 de yatıyorum bi akşam 6da falan allak bullak oldum.
Vay metinim. Uyumam kanka o zamana. Son kurşunu attıkKanka sıfreyı ver uyursan ben devam edım
Bana versinKanka sıfreyı ver uyursan ben devam edım
BolsansVay metinim. Uyumam kanka o zamana. Son kurşunu attık
İstanbuldan ablam gelmişti. Sabah o gitti tektar geri. Önceki gün kuzen ameliyat oldu yanında refakatçi kaldım. Çarşamba benim hastaneye gitmem lazım randevum var. Doktor test istedi vs. Bi yandan kafa dağıtmaya çalışıyorum işte kötü bişe çıkarsa diye korkuyorumUyku bozulduysa çok zor valla
Geçmiş olsun neyin varİstanbuldan ablam gelmişti. Sabah o gitti tektar geri. Önceki gün kuzen ameliyat oldu yanında refakatçi kaldım. Çarşamba benim hastaneye gitmem lazım randevum var. Doktor test istedi vs. Bi yandan kafa dağıtmaya çalışıyorum işte kötü bişe çıkarsa diye korkuyorum
Umarım çıkmazİstanbuldan ablam gelmişti. Sabah o gitti tektar geri. Önceki gün kuzen ameliyat oldu yanında refakatçi kaldım. Çarşamba benim hastaneye gitmem lazım randevum var. Doktor test istedi vs. Bi yandan kafa dağıtmaya çalışıyorum işte kötü bişe çıkarsa diye korkuyorum
Kanka hiçbir fikrim yok. Doktor sadece çarşambaya randevu al bana dedi. Gidince öğrenecem. Görünürde bişeyim yok. Kan tedti vermiştim orda bişeden şüphelendi heraldeGeçmiş olsun neyin var
İyi yapmış tedbir amaçlı inşallah birşey çıkmazKanka hiçbir fikrim yok. Doktor sadece çarşambaya randevu al bana dedi. Gidince öğrenecem. Görünürde bişeyim yok. Kan tedti vermiştim orda bişeden şüphelendi heralde