cemsin
Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 5,977
- 2,752
- 113
48
Miami maçından neden devam etmedin dostPatır patır sayı atılırken alınan 2. Mola neyin nesiydi anlamışsınızdır heralde. 62 63 sayıya gidecek peri 53 de bıraktılar. Yazık
2.mola altta cektiler istePatır patır sayı atılırken alınan 2. Mola neyin nesiydi anlamışsınızdır heralde. 62 63 sayıya gidecek peri 53 de bıraktılar. Yazık
Okc dün batırınca bi daha ondan batayım dedim puhaha. Yav çok rahat üst oluyordu maç. Okc durdu atmadı resmenMiami maçından neden devam etmedin dost
Aynı maçtan devam et demiştim ama 🙄Okc dün batırınca bi daha ondan batayım dedim puhaha. Yav çok rahat üst oluyordu maç. Okc durdu atmadı resmen
Ben ayni maçtan devam ettim dost gömüyü bulmuşken devam etmek lazimdi ben sende ayni bahsi alırsın diye birsey demedim keske deseydim sağlık olsun yapacak birsey yokOkc dün batırınca bi daha ondan batayım dedim puhaha. Yav çok rahat üst oluyordu maç. Okc durdu atmadı resmen
Ben dedim seni yerine ama dinlememiş 🥸🤦🏻♂️Ben ayni maçtan devam ettim dost gömüyü bulmuşken devam etmek lazimdi ben sende ayni bahsi alırsın diye birsey demedim keske deseydim sağlık olsun yapacak birsey yok