cemsin
Türk olmayı her omuz her baş her yürek kaldıramaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
- 6,153
- 2,804
- 113
Kazandık ahmet ben olmasam 16 sayı ile bitecekti
Burda olanlar belli kanka sıkıntı yokHerkes farkli bir yere gitmis bak @ahmetcansarac61 biz burdaydik![]()
Dost kazanırsa ödül kazananlar belli burda sakin 😂🍀Herkes farkli bir yere gitmis bak @ahmetcansarac61 biz burdaydik![]()
La yapsana sen maçı ne beklıyonNe çok attılar hadi bitsin artık da 2. Adımı yapalım
Sorma ya basket dimi 2. AdımdaNe çok attılar hadi bitsin artık da 2. Adımı yapalım
Saka yapiyorum dost bak nasil geri geldilerBurda olanlar belli kanka sıkıntı yok
Maç bitmeden para gelmez baskete ceyrek yaniLa yapsana sen maçı ne beklıyon
1 haşimBurda olanlar belli kanka sıkıntı yok
Neyle yapayım la para mı var yansımadı daha puhahaLa yapsana sen maçı ne beklıyon
Ayıptır diyorum susuyorum 🥸Saka yapiyorum dost bak nasil geri geldiler![]()
Ha kasa 0 klasik arkadaşim olduğunu bu kadar belli etmeNeyle yapayım la para mı var yansımadı daha puhaha
Onu ben yapacaktim ama o yanlis1 haşim
2 haşim
3 haşim
🥸🥸🥸
Galiba battikOkc maçının ilk perine alt girsem üst olacak, üst girsem alt olacak. Galibe üst girip batacam
O zaman girme mayamiden yürü 🥸Okc maçının ilk perine alt girsem üst olacak, üst girsem alt olacak. Galibe üst girip batacam
Hadi ya çarkıfelek gibi ne desem ne desemOkc maçının ilk perine alt girsem üst olacak, üst girsem alt olacak. Galibe üst girip batacam
Gelsin bakayım son adımdaKuruşu kuruşuna kasa girdik.
Adım 2
Bol sanslarKuruşu kuruşuna kasa girdik.
Adım 2