- 6,582
- 3,206
- 113
Hastanede refakatçiyim güzel bi faul taç korner kuponu yapalım tek adım. Gelirse @tahir1603 kardeşime ve 2 kişiye daha 200er lira şans parası veririz
Geçmiş olsun kimin yanındasın Allah şifa versinnHastanede refakatçiyim güzel bi faul taç korner kuponu yapalım tek adım. Gelirse @tahir1603 kardeşime ve 2 kişiye daha 200er lira şans parası veririz
Kuzenim ameliyat oldu da kanka. Büyük bişey değil Allah razı olsunGeçmiş olsun kimin yanındasın Allah şifa versinn
He iyi bari kanka bol şansın olsun bakalımKuzenim ameliyat oldu da kanka. Büyük bişey değil Allah razı olsun
HayırdırHastanede refakatçiyim güzel bi faul taç korner kuponu yapalım tek adım. Gelirse @tahir1603 kardeşime ve 2 kişiye daha 200er lira şans parası veririz
Kuzen ameliyat oldu da onun yanında kalıyorum kanka büyük bişey değilHayırdır
Geçmiş olsun kupon tutar umarımKuzen ameliyat oldu da onun yanında kalıyorum kanka büyük bişey değil
Ben bakıyorum arka sayfadan mandalina yiyomBu arada kuponu kimse takip etmemiş ama 2 maç hariç çok iyi gidiyo. İzlanda fransa kartlar gelirse gelebilir kupon
🤣🤣🤣 ben de nesine de işaretledim ordan takip ediyorum. Gelirse şahane olurBen bakıyorum arka sayfadan mandalina yiyom
Gelir belli mi olur🤣🤣🤣 ben de nesine de işaretledim ordan takip ediyorum. Gelirse şahane olur
Gelir inş🤣🤣🤣 ben de nesine de işaretledim ordan takip ediyorum. Gelirse şahane olur
Fransa kart almanya korner lazım hızlı hızlıKupon kalabalık oldu. Ödülü büyüttük. Tahir artı 3 kişiye 500e şeklinde
İşlerim var başım kalabalık bakamıyorum bol sansBu arada kuponu kimse takip etmemiş ama 2 maç hariç çok iyi gidiyo. İzlanda fransa kartlar gelirse gelebilir kupon
Slovenya korner en kötüsü ya 3 çıktı ilk yarı. 2.yarı açılırlar da 9 çıkar mı bilmiyorumFransa kart almanya korner lazım hızlı hızlı
Senin ödül garantili kankam takip etmesen de canın sağolsun yeter ki kupon tutsunİşlerim var başım kalabalık bakamıyorum bol sans
Tutsun da sıkıntı yok agaSenin ödül garantili kankam takip etmesen de canın sağolsun yeter ki kupon tutsun