- 2,025
- 635
- 113
Bool sans1k + 1k freebet aldım. Freebeti biraz risk alırız. Başarılı olursak 3 arkadaşa roll açtırırız
Bool sans1k + 1k freebet aldım. Freebeti biraz risk alırız. Başarılı olursak 3 arkadaşa roll açtırırız
Bol şanslar dostFreebet böyle saçma sapan bişe oynadım sinirden
Yoo gayet makulFreebet böyle saçma sapan bişe oynadım sinirden
bol şansFreebet böyle saçma sapan bişe oynadım sinirden
Akşam atarız yine dün bi dost sayesinde gsw denver üstten az buçuk bi kasa yaptım 🤣Erken başladın bülten leş 19.00 dan sonra bülten
Afiyet olsun tek basina olmaz bu isler bi rollingte bize cozAkşam atarız yine dün bi dost sayesinde gsw denver üstten az buçuk bi kasa yaptım 🤣
Acele etme basket bak guzelinden benceAna parayı tek maça gömelim de neye gömelim
Basket gir kankam sayalimAna parayı tek maça gömelim de neye gömelim
🤣🤣 aynen para olıcaktı dün güzel kar bırakırdı bakalım euro lig var rolu başar acalım akşamaAkşam atarız yine dün bi dost sayesinde gsw denver üstten az buçuk bi kasa yaptım 🤣
Giricem maç bakıyorum kankaBasket gir kankam sayalim
Yetişemedim ona ya başladı 1dk boş geçti düştü barem daha da cesaret edemedimEge basketi alıcaktın cok düştü barem
freebet dakika 2den yattı şans anaparayı katla artıkFreebet böyle saçma sapan bişe oynadım sinirden
Yok girilmezYetişemedim ona ya başladı 1dk boş geçti düştü barem daha da cesaret edemedim
10 sayı alta düştü 131 di 121 oldu kactı neyse bakalım geneYok girilmez