- 7,763
- 4,211
- 113
1k + 1k freebet aldım. Freebeti biraz risk alırız. Başarılı olursak 3 arkadaşa roll açtırırız
								bol şans dostum1k + 1k freebet aldım. Freebeti biraz risk alırız. Başarılı olursak 3 arkadaşa roll açtırırız
Evet buralardayım geldim dost1k + 1k freebet aldım. Freebeti biraz risk alırız. Başarılı olursak 3 arkadaşa roll açtırırız
Joker kanka1k+1k freebet nerde var bu arada güvenilir site mi
Bol şanslar toprağım1k + 1k freebet aldım. Freebeti biraz risk alırız. Başarılı olursak 3 arkadaşa roll açtırırız
SağlamdırJoker kanka
o gıcık ya çok maç kaçırdım öyle gizli sekmeden falan deniyorum bazen oluyorFreebet gözükürse oynayıp ayacam da klasik betco bekletiyor
Alt işte bak iran nepal kadınlar maçında sıradaki gol girecektim basamadan gol oldu meselao gıcık ya çok maç kaçırdım öyle gizli sekmeden falan deniyorum bazen oluyor
O freebet beni de ayar ediyör gözükene kadar bol şanslarAlt işte bak iran nepal kadınlar maçında sıradaki gol girecektim basamadan gol oldu mesela
normal bakiyeyle basla kanka 10 15 dakka sonra çıkış giriş yap çıkarAlt işte bak iran nepal kadınlar maçında sıradaki gol girecektim basamadan gol oldu mesela
Bol şanslar1k + 1k freebet aldım. Freebeti biraz risk alırız. Başarılı olursak 3 arkadaşa roll açtırırız
Bol şanslar dostum1k + 1k freebet aldım. Freebeti biraz risk alırız. Başarılı olursak 3 arkadaşa roll açtırırız
bol şans kanka sen ayrı konu aç aynı konuda roll yapmayınEge corlu baskette 131 sayı cıkmaz
Pekibol şans kanka sen ayrı konu aç aynı konuda roll yapmayın
2 ihtimale oynanmıyo freebet ama o maça bahşs alamadım zaten 625 lira limit koyduEge corlu baskette 131 sayı cıkmaz