- 6,582
- 2,044
- 113
Dün de o kadar takip ettim hiç ödül almadım @ahmetc10 denDoğru tercih
Dün de o kadar takip ettim hiç ödül almadım @ahmetc10 denDoğru tercih
Kanka iban atar mısın bana arkadaşların payını da sana atiyim sen dağıtırsın olur mu?
Ahmetimmm sağolKanka iban atar mısın bana arkadaşların payını da sana atiyim sen dağıtırsın olur mu?
Seni biliyorum gardasim sen bastacisin 😊Ben Ahmetim için geldim zaten wonnnlayip gidicktim
Sen takip etme Dost para için ediyrosanDün de o kadar takip ettim hiç ödül almadım @ahmetc10 den
Eyvallah dost sendeSeni biliyorum gardasim sen bastacisin 😊
Onun amacı para pul değil gardasimin gönlü zaten bambaşka 😊Sen takip etme Dost para için ediyrosan
Yanlış tanimissinOnun amacı para pul değil gardasimin gönlü zaten bambaşka 😊
Onun amacı para pul değil gardasimin gönlü zaten bambaşka 😊
Kral sanamı atim ibanOnun amacı para pul değil gardasimin gönlü zaten bambaşka 😊
Para için değil de bi defa da adaletli konuşun laf söyleyetek olmuyor. Dün ful takip ettik başkasına verdiniz. Kimse hayrına takip etmiyor para için dedin ya . Ödül yok desen kimse takip etmez dene bakalım 😂😂Sen takip etme Dost para için ediyrosan
Herkese aynı şeyi yaziyon zevk aliyon herhalde heDün de o kadar takip ettim hiç ödül almadım @ahmetc10 den
Aynen gardasimKral sanamı atim iban
Kanka dün de böyle oldu. Gecen de gece takip ettim bi defa ödül verilmesine hoş bir durum değildiOnun amacı para pul değil gardasimin gönlü zaten bambaşka 😊
Şimdi şöyle düşün senin gibi 4 adamda var sana versem onada aynı haksızlık olacak o yüzden rastgele seçiyoruzyaPara için değil de bi defa da adaletli konuşun laf söyleyetek olmuyor. Dün ful takip ettik başkasına verdiniz. Kimse hayrına takip etmiyor para için dedin ya . Ödül yok desen kimse takip etmez dene bakalım 😂😂