- 6,430
- 2,647
- 113
Çok garipti bi kuruyor bi kuduruyorHasta etti bizi aq
Çok garipti bi kuruyor bi kuduruyorHasta etti bizi aq
2k faturayı kapatıyom para gelince. 3 kişiye de 200’er tl atalım kanka.Estağfurullah azdaah yatalak kalıyorduk borcunu öde Dost son adım olsun daha oynama
Adammmm2k faturayı kapatıyom para gelince. 3 kişiye de 200’er tl atalım kanka.
Bence yeter dahasini kaldırmaz bu bünye 🤣2k faturayı kapatıyom para gelince. 3 kişiye de 200’er tl atalım kanka.
en iyisi Ahmetim yat uyu bu günlük Yeter2k faturayı kapatıyom para gelince. 3 kişiye de 200’er tl atalım kanka.
Aktif değiliz ama ihtiyacım var be abi ,faturam kapanmışBeyler bu sefer maalesef dağıtım düşük kusura bakmayın. Borç olmasa daha fazla dağıtırdım. En aktif seni gördüm @tom4175 knka. 2 kişi daha seçer misin toplam 3 kişi olsun
Kanka hiç ödül almadım senden kaç defadır takipteyimBeyler bu sefer maalesef dağıtım düşük kusura bakmayın. Borç olmasa daha fazla dağıtırdım. En aktif seni gördüm @tom4175 knka. 2 kişi daha seçer misin toplam 3 kişi olsun
Kanka sakin bizde neyse odur 🙂Kim kaç mesaj atmış konuy nerdrn bakılıyor
Sağolasın kral tercihin için
Yok onun ıcın demedim direk ordan bakaesın anlamındaKanka sakin bizde neyse odur 🙂
Doğru tercih
Ben Ahmetim için geldim zaten wonnnlayip gidicktimEn kafadan sayfa 1 den beri hiç bırakmadı bu iki dostumuz diğer arkadaşlar hakkını helal etsin
Kanka ilk kafadan varsın mossionda öyle marleyde de vardi kafadan sonradan takibi bıraktı herhaldeYok onun ıcın demedim direk ordan bakaesın anlamında