- 1,741
- 767
- 113
Bol şanslar
İyi de kardeşim @fearjr1992 in listesi doğru değil ki. Ben de vardım sonuçta 2 adım ful takipledim. Konuda da yazdım. Uyuyakalabilirim diye. İşlerim yoğundu yorgundum. İnan telefon başındayken uyumuşum. Benim de hakkım var knk onu demek istiyorum. @fearjr1992 gözünden kaçmış heraldeValla fear attı listeyi dostum 4 kişi için 1k ayırdım
Kardeşim kesene bereket ama IBAN gonderilmedi DM denBu listedeki arkadaşlar bana iban atsın hazır bulunsun. Sabah 10 dan sonra arayacaklarmış öyle güncelleme olacakmış. Çektikten sonra gönderimi sağlarım.
Dostum adamın attığı listeye atıcam zaten. 1.8k yı zaten kaybettim niye üstüme geliyosunİyi de kardeşim @fearjr1992 in listesi doğru değil ki. Ben de vardım sonuçta 2 adım ful takipledim. Konuda da yazdım. Uyuyakalabilirim diye. İşlerim yoğundu yorgundum. İnan telefon başındayken uyumuşum. Benim de hakkım var knk onu demek istiyorum. @fearjr1992 gözünden kaçmış heralde
Yeni konu açıp iban olan yere yazman lazımKardeşim kesene bereket ama IBAN gonderilmedi DM den
Yaptım kardesimYeni konu açıp iban olan yere yazman lazım
Üstüne gelmek değil bu. Sonuçta benim de hakkım var onu demek istiyorum. @fearjr1992 mesajlarımı görmüştür konudaDostum adamın attığı listeye atıcam zaten. 1.8k yı zaten kaybettim niye üstüme geliyosun
Listedeki 4 arkadaşa parayı attım. Sözümüz söz.@tom4175 @sesegnon19 @Hydr2727 @karagalak kankam bu arkadaşlara verilim beni es geç şansın daim olsun.
Bende vardım PC başında uyumuşumİyi de kardeşim @fearjr1992 in listesi doğru değil ki. Ben de vardım sonuçta 2 adım ful takipledim. Konuda da yazdım. Uyuyakalabilirim diye. İşlerim yoğundu yorgundum. İnan telefon başındayken uyumuşum. Benim de hakkım var knk onu demek istiyorum. @fearjr1992 gözünden kaçmış heralde
Seawar loseÜstüne gelmek değil bu. Sonuçta benim de hakkım var onu demek istiyorum. @fearjr1992 mesajlarımı görmüştür konuda
Takip ettiğim halde adam listeye bile almıyor. Anlamadım gitti. @fearjr1992Seawar lose
3 kişi seç demiş. 4+5 kişi takip ettiyse ne yapabilir ki şansına küsTakip ettiğim halde adam listeye bile almıyor. Anlamadım gitti. @fearjr1992
Yaptığı yanlıştır şans ile alakası yok.3 kişi seç demiş. 4+5 kişi takip ettiyse ne yapabilir ki şansına küs
4 kişi secmiş3 kişi seç demiş. 4+5 kişi takip ettiyse ne yapabilir ki şansına küs