Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ahmetc10 : Kasa 496 Hedef 2-3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Wiskas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,544
2,030
113
Valla fear attı listeyi dostum 4 kişi için 1k ayırdım
İyi de kardeşim @fearjr1992 in listesi doğru değil ki. Ben de vardım sonuçta 2 adım ful takipledim. Konuda da yazdım. Uyuyakalabilirim diye. İşlerim yoğundu yorgundum. İnan telefon başındayken uyumuşum. Benim de hakkım var knk onu demek istiyorum. @fearjr1992 gözünden kaçmış heralde

ahmetc10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,424
7,839
113
İyi de kardeşim @fearjr1992 in listesi doğru değil ki. Ben de vardım sonuçta 2 adım ful takipledim. Konuda da yazdım. Uyuyakalabilirim diye. İşlerim yoğundu yorgundum. İnan telefon başındayken uyumuşum. Benim de hakkım var knk onu demek istiyorum. @fearjr1992 gözünden kaçmış heralde
Dostum adamın attığı listeye atıcam zaten. 1.8k yı zaten kaybettim niye üstüme geliyosun

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,432
7,755
113
Bende vardım PC başında uyumuşum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...