- 601
- 98
- 28
Teşekkürler kesenize bereket@tom4175 @sesegnon19 @Hydr2727 @karagalak kankam bu arkadaşlara verilim beni es geç şansın daim olsun.
Teşekkürler kesenize bereket@tom4175 @sesegnon19 @Hydr2727 @karagalak kankam bu arkadaşlara verilim beni es geç şansın daim olsun.
Bu parada problem yaratırsa ebesine atlayalım ne diyimLa bişey dıyecem şimdi bunlar sponsorda değil inşallah laga luga yapmazlar
Yat uyu kanka 🤣🤣Telefon eski no kayıtlıymış aw şunu güncellemem lazım
Aynen gördün sabah 10da diyo bağlanBu parada problem yaratırsa ebesine atlayalım ne diyim
Ahmedim yapmaz sabaha halleder uyuyun sabah kalktığınızda bildirim gelir.Kesene bereket reis. Halledersen irtibat kurarız olmazsada canın sağolsun
Sağolasın kanka@tom4175 @sesegnon19 @Hydr2727 @karagalak kankam bu arkadaşlara verilim beni es geç şansın daim olsun.
İyi uykular kankam görüşürüzSaat 10 dan sonra bağlanın diyo. Konu açık kalsın bilgi veririm. Piabella nın yapacağı işe aw
Sorun yokAhmedim yapmaz sabaha halleder uyuyun sabah kalktığınızda bildirim gelir.
Bu listedeki arkadaşlar bana iban atsın hazır bulunsun. Sabah 10 dan sonra arayacaklarmış öyle güncelleme olacakmış. Çektikten sonra gönderimi sağlarım.@tom4175 @sesegnon19 @Hydr2727 @karagalak kankam bu arkadaşlara verilim beni es geç şansın daim olsun.
@ahmetc10 kardeşim bende vardım. Son adımda uyuya kaldım. @fearjr1992 o kadar takiibim var beni niye yazmadın anlamadım..@tom4175 @sesegnon19 @Hydr2727 @karagalak kankam bu arkadaşlara verilim beni es geç şansın daim olsun.
Kanka bende vardım. Yazmamışsınız beni1.8k yı kaybettim yemin ederim. Ama sizin 1k yı ayırdım beyler. Saat 10 dan sonra temsilci arayacak çekicem parayı göndericem size.
Valla fear attı listeyi dostum 4 kişi için 1k ayırdımKanka bende vardım. Yazmamışsınız beni