15 sene oldu @karagalak 🙂😊😂🤣Yav bu insanları vatan millet din iman aşkından vurmayın be yeter kardeşim bende 6 yıl önce askerdeydim 🤣🤣
15 sene oldu @karagalak 🙂😊😂🤣Yav bu insanları vatan millet din iman aşkından vurmayın be yeter kardeşim bende 6 yıl önce askerdeydim 🤣🤣
Ödül dostRoll açalım herkese ulasilsin
Afiyet olsun kardeşim benim nerde askerlikabim ondan değil şu keyifli rollün üstüne çok iyi oldu won olması![]()
Tek adım yap bari kanka o kadar takipteydim ya sigara parası umuduylaRoll açalım herkese ulasilsin
Evet islaninca yine bozuluyoz hggBizim ıslanmamız lazım
Açalım tabi hep beraber ne gelirse artık sansimizaHadi aç bı rol kanka senin role bakalım bi
çanakkale gelibolu abim jandarmaAfiyet olsun kardeşim benim nerde askerlik
İstediğini yapÖdül dost
Tamam bekliyoruz bakalimAçalım tabi hep beraber ne gelirse artık sansimiza
tamam abi benim direkt aklımda wiskas varTmm kanks. Bu arkadaşlar 2 adımlı rol yaparlarsa güzel olur. Buradaki diğer arkadaşlara da ulaşılmış olur
Ben üni okudum ama okumasaydım da maximum 12 falan olurdu büyüksün şimdi roll açıyosun şu kardeşine benim sana vereceğim 200 için bana atıyosun 🤣🤣15 sene oldu @karagalak 🙂😊😂🤣
Ödülmüş bu pardontamam abi benim direkt aklımda wiskas var
Teşekkür ederim bu arada kesenize bereket dostlar
olsun abi rollde açarım sorun yokÖdülmüş bu pardon
Hahahahahah 🤣🤣🤣Ben üni okudum ama okumasaydım da maximum 12 falan olurdu büyüksün şimdi roll açıyosun şu kardeşine benim sana vereceğim 200 için bana atıyosun 🤣🤣
Kesene bereketİstediğini yap
Ben Kütahya hava kuvvetleri yedektim ama ben 8-5 gidiyodum askere 🤣çanakkale gelibolu abim jandarma
iş gibi abiBen Kütahya hava kuvvetleri yedektim ama ben 8-5 gidiyodum askere 🤣
Ahmet'in eline sağlıkTeşekkür ederim bu arada kesenize bereket dostlar
valla harika kuponlardıAhmet'in eline sağlık