- 5,222
- 7,363
- 113
naber ya22.5 üst diyorum![]()
naber ya22.5 üst diyorum![]()
iyidir doğuş bak Ahmette kazanmış küsüratı senin kuponun 4 katınaber ya![]()
Bıktım reis bende aynı seninki gibi 3 er kupon yapıyorum hepsinde tek tek gidiyor kazananları bi arada kavuşturup kombinleyemiyorum yıldım usandım artıkBize karşı hersey diyelim ikili kombine yaptim. Baktim biri yatiyo biri geliyo . Sonra bi anda kazanan yatiyo kaybeden geliyo. Son 30 kuponumda bu sekil
bende aynı dertten muzdabım yalnız degılsınGece gece tam etkinlik kazandım diye seviniyodum 500 mesaj olayını öğrendim.
bizi aşar öyle işler o kadar param olsada o kadar basmam ben garantici adamımiyidir doğuş bak Ahmette kazanmış küsüratı senin kuponun 4 katısen ben aynı alınmayasın
![]()
Alıncağımızı sanmıyorum çoklu hesabı engellemek için bu önemler sanırım ama ben zaten 2 senedir forumdayım olmazwa can sağlığı nabalımbende aynı dertten muzdabım yalnız degılsın
Bitti agaBen niye bu maçı bulamadım
Sırf bu yüzden mesaj kasanlar var demek,Gece gece tam etkinlik kazandım diye seviniyodum 500 mesaj olayını öğrendim.
500 mesaj altı kesınlıkle katılamıyor dostum 500 mesajı sanırım 2 aya tamamlarımAlıncağımızı sanmıyorum çoklu hesabı engellemek için bu önemler sanırım ama ben zaten 2 senedir forumdayım olmazwa can sağlığı nabalım
8000*0.05 400şimdi bu kuponun küsüratı ne kadar, benim hiç bu kadar param olmadı hesaplayamadım![]()