- 5,011
- 2,958
- 113
ıste o zamna kım varsa onlara verılır
Sende bi gun şöyle kuponlar yapsan barışbol şans başkan
baskan hala 500 mesaj kuralı vrmı ya 3 ayda yapamadım 500 hergun aktıfımıste o zamna kım varsa onlara verılır
Hergun site etkinliklerine katilsan 500 olurdubaskan hala 500 mesaj kuralı vrmı ya 3 ayda yapamadım 500 hergun aktıfım
sıtede bakıyem oldugunda katılmıyorum hak gecmesın dıe bos yorum atmak ıcıme sınmıyorHergun site etkinliklerine katilsan 500 olurdu
Benden şans gitti be muharrem artık dönmüyor şansım 2 3 k yı geçemedim 2 aydırSende bi gun şöyle kuponlar yapsan barış
Bro boş yorum niye yapasinki. Benimde bakiyem oldugunda gine katiliyorum . Sonucta etkinliklerde kazanan herkeze ekleniyo skor vssıtede bakıyem oldugunda katılmıyorum hak gecmesın dıe bos yorum atmak ıcıme sınmıyor
papara ve jeton yenı aktıf ettım bıraz da ondan kaynaklı sanırımBro boş yorum niye yapasinki. Benimde bakiyem oldugunda gine katiliyorum . Sonucta etkinliklerde kazanan herkeze ekleniyo skor vs
Bize karşı hersey diyelim ikili kombine yaptim. Baktim biri yatiyo biri geliyo . Sonra bi anda kazanan yatiyo kaybeden geliyo. Son 30 kuponumda bu sekilBenden şans gitti be muharrem artık dönmüyor şansım 2 3 k yı geçemedim 2 aydır
22.5 üst diyorum@Shellac acıl gel usta cekıliş var. 20yı gecmesin sayı
Bol sans kardesim