- 2,767
- 1,861
- 113
33968713Gondermeyenler burdan yazsin. @Shellac zor işmiş bu isler![]()
33968713Gondermeyenler burdan yazsin. @Shellac zor işmiş bu isler![]()
parayı kullanamıyorum ki hesap onaylı değil yoksa girerdim de D:Yok mu 5 kişi danaya girer gibi jetonları birleştirip tek maça basmak isteyen![]()
Tamam koçumSenin hayatın yalan koçum . Kimseden para isteme gerçekten ayar oluyorum
Onun onayı zahmetli bayaparayı kullanamıyorum ki hesap onaylı değil yoksa girerdim de D:
hmm 2 aydır Payfix kullanıyorum hiç eksiye inmedi gönlü olan insan yapardı payfixle ah Mustafa burda kurnaz çok leb demeden yanında Efes açıyorlarHesplarımda bloke var direk eksiye gidiyor
efeste içilmez ya bud güzel tavsiye ederimhmm 2 aydır Payfix kullanıyorum hiç eksiye inmedi gönlü olan insan yapardı payfixle ah Mustafa burda kurnaz çok leb demeden yanında Efes açıyorlar
Banka hesabıma çektim aklıma gelmedi gelseydi dağıtırdımhmm 2 aydır Payfix kullanıyorum hiç eksiye inmedi gönlü olan insan yapardı payfixle ah Mustafa burda kurnaz çok leb demeden yanında Efes açıyorlar
Biz eski kafalıyız dayıcan fıçıyıefeste içilmez ya bud güzel tavsiye ederim![]()
Emeğine sağlık dost 4 5 kişi daha kalmış çoğu gitmiş azı kalmış dostGondermeyenler burdan yazsin. @Shellac zor işmiş bu isler![]()
Valla 1 2 kisiye 2 kez gonderdim heraldeEmeğine sağlık dost 4 5 kişi daha kalmış çoğu gitmiş azı kalmış dost![]()
Dostm bana gelmemiş ama bir kontrol eder misin 75688120emrah gonderildi
qnurcan
Erosus gonderildi
recebb gonderildi
warcold
mrpunk35
Xxmannn gonderildi
Mertkilic
Revoldex gonderldi
Mirliva
erhanbey22 gonderildi
dogusustubal gonderildi
mountblade gonderildi
Oguzhankaya1998 gonderildi
Arda34
Real11
mes gonderildi
Hunreis
reAper192
ama tebrik ediyorum seni bir şey yapsanda buralardasın hep bi ganilost ruhun yok adam vursan 1 saat sonra teslim olursun bence neyse yeter bu kadar hayırlı geceler cümletenBanka hesabıma çektim aklıma gelmedi gelseydi dağıtırdım
keske Harunun jeton idsi olaydı 20de ona atardıkValla 1 2 kisiye 2 kez gonderdim heralde![]()
keşke benim yerimede size attırsaydım parayı kullanamayacam çünkü eski kimliği kabul etmiyo hıyarlarkeske Harunun jeton idsi olaydı 20de ona atardık![]()
gonnderildiDostm bana gelmemiş ama bir kontrol eder misin 75688120
biz neden baskasına attırdık ah doğus bende de ikametgah problemi var ondan onaylatamadımkeşke benim yerimede size attırsaydım parayı kullanamayacam çünkü eski kimliği kabul etmiyo hıyarlar