Dayanamıcam söylicem yokken herkese yazılıyorsun 2850 cekmişsin gördüm 100 lirada forumdan birilerine vereyimde olmadı mı sorarım dedin mi acaba merak ediyorumDostlar sigara alacam 8 tl papara görebilecwk var mı geri ödemeli
Dayanamıcam söylicem yokken herkese yazılıyorsun 2850 cekmişsin gördüm 100 lirada forumdan birilerine vereyimde olmadı mı sorarım dedin mi acaba merak ediyorumDostlar sigara alacam 8 tl papara görebilecwk var mı geri ödemeli
Kardeşim para isteyip durma şurlarda harbiden ayar oluyorum bak sinirlerim hopluyorDostlar sigara alacam 8 tl papara görebilecwk var mı geri ödemeli
benimkilerden birini beleşe getirdik yine yırttık skjfajkfsaDayanamıcam söylicem yokken herkese yazılıyorsun 2850 cekmişsin gördüm 100 lirada forumdan birilerine vereyimde olmadı mı sorarım dedin mi acaba merak ediyorum
sen paylaşmayı düşünmüşsün o bile güzel hareket dostbenimkilerden birini beleşe getirdik yine yırttık skjfajkfsa
Günün kazananıbenimkilerden birini beleşe getirdik yine yırttık skjfajkfsa
ben de dedim parayı 2ye katlayıp öyle göndercek heralde adam gönderildi yazmaktan heder olmusemrah gonderildi
qnurcan
Erosus gonderildi
recebb gonderildi
warcold
mrpunk35
Xxmannn gonderildi
Mertkilic
Revoldex gonderldi
Mirliva
erhanbey22 gonderildi
dogusustubal gonderildi
mountblade gonderildi
Oguzhankaya1998 gonderildi
Arda34
Real11
mes gonderildi
Hunreis
reAper192
Hesplarımda bloke var direk eksiye gidiyorDayanamıcam söylicem yokken herkese yazılıyorsun 2850 cekmişsin gördüm 100 lirada forumdan birilerine vereyimde olmadı mı sorarım dedin mi acaba merak ediyorum
S ile basliyoduben de dedim parayı 2ye katlayıp öyle göndercek heralde adam gönderildi yazmaktan heder olmusSefaya mı attın benımkını Sefa mıydı ismi
Senin hayatın yalan koçum . Kimseden para isteme gerçekten ayar oluyorumHesplarımda bloke var direk eksiye gidiyor
Sözde uyuyacak ha