- 7,787
- 4,348
- 113
Dost bu kupona Dilan Polat bile enerji veremez diye düşünüyorum bakalım. 🤣🤣Ya gelmesi gerekiyorsa 15 tane de yaz gelir ama olmayınca eklediğin ilk maçtan gider. Sinerjiyi bırak enerji ver 😂
Dost bu kupona Dilan Polat bile enerji veremez diye düşünüyorum bakalım. 🤣🤣Ya gelmesi gerekiyorsa 15 tane de yaz gelir ama olmayınca eklediğin ilk maçtan gider. Sinerjiyi bırak enerji ver 😂
Federalcim pasla bakalım roll nasil yapılır hemen itina ile gösterelim 🤣🤣Rolün ne olduğunu bilmiyorsanız internete yazın öğreninyada gidin beklemede kupon acin
Boşver dost kupon padişah fermanı gibiNasıl direk olayın içine girebiliyon ahmet
Ben daha kuponu görmeden şili kuru yazısını gördüm puhaha
Dediğim gibi risk aldık ilk adımda evet rolden bir tık uzak ama gelirse herkes rahatlarDost bu kupona Dilan Polat bile enerji veremez diye düşünüyorum bakalım. 🤣🤣
Olsa sifiriz dost vallaFederalcim pasla bakalım roll nasil yapılır hemen itina ile gösterelim 🤣🤣
Kardeşim liste belli çık lütfen konudanNasıl direk olayın içine girebiliyon ahmet
Ben daha kuponu görmeden şili kuru yazısını gördüm puhaha
Takiliyoruz dost sıkıntı yok sansin bol olsun .Dediğim gibi risk aldık ilk adımda evet rolden bir tık uzak ama gelirse herkes rahatlar
Adam alt demis ,ben ust demisim,ikimize de bol sans diliyon nasil.oluyorBil sans
Ahmete ugandada rolling yapcaz de gelir ama uçak parasını bile rollingden çıkarır büyük ihtimal adam rolling takibi için doğmuşKardeşim liste belli çık lütfen konudan
Ee istiyorlar ki kupona bastığın gibi adamlar kanattan katır gibi koşsun 😁Takiliyoruz dost sıkıntı yok sansin bol olsun .
Bizim eski üyelere uzun soluklu kuponları pek sevmez alisk degiliz 🤣
Yav knka dur Allah aşkına ya 😂Ahmete ugandada rolling yapcaz de gelir ama uçak parasını bile rollingden çıkarır büyük ihtimal adam rolling takibi için doğmuş
Adam basket icin sans dedim kuponunda basket de var zaten yatacak onun ki yffAdam alt demis ,ben ust demisim,ikimize de bol sans diliyon nasil.oluyor![]()
Yav bırak sinan bu işleri 😂😂Adam basket icin sans dedim kuponunda basket de var zaten yatacak onun ki yff