- 28,648
- 17,743
- 113
Adam seni dinledi galiba yarım saat oldu konunun üstü açık kaldı usutecekAviatör daha mantıklı
Adam seni dinledi galiba yarım saat oldu konunun üstü açık kaldı usutecekAviatör daha mantıklı
Listeyi yap kardeşimAdam seni dinledi galiba yarım saat oldu konunun üstü açık kaldı usutecek
@@@@@ahmethakansinanListeyi yap kardeşim
BaşlayalımmmmEvet belki ilk adım risklidir ama ilk adımdan sonra herşey rahat olur
Dost 2 maç daha ekleseydin 🤣🤣Evet belki ilk adım risklidir ama ilk adımdan sonra herşey rahat olur
Bine la böyle rolmu olur kombine yapmış rol diyor tassak geciyor ağam bizleEvet belki ilk adım risklidir ama ilk adımdan sonra herşey rahat olur
Dur aw yatiracan 1 dk geçmeden 😂Dk 26 şili
Kuruuu
Bol şanslar hocamEvet belki ilk adım risklidir ama ilk adımdan sonra herşey rahat olur
Ya gelmesi gerekiyorsa 15 tane de yaz gelir ama olmayınca eklediğin ilk maçtan gider. Sinerjiyi bırak enerji ver 😂Dost 2 maç daha ekleseydin 🤣🤣
La arada forumda rol dışında ki konulara da yorum at mesajlarin tupturuncu hepDk 26 şili
Kuruuu
Yav knka 😂La arada forumda rol dışında ki konulara da yorum at mesajlarin tupturuncu hep
Millet rollde tek mac bulmak için birbirini vuruyor adam 3 maç yazmış valla helal olsun 🤣Bine la böyle rolmu olur kombine yapmış rol diyor tassak geciyor ağam bizle![]()
Maçı kokluyorum knka 😂 😂Nasıl direk olayın içine girebiliyon ahmet
Ben daha kuponu görmeden şili kuru yazısını gördüm puhaha
Adamı dinleyin bejekem şampiyonluğa koşuyor burdaRolün ne olduğunu bilmiyorsanız internete yazın öğreninyada gidin beklemede kupon acin