- 569
- 510
- 93
Roll yapalım mı dostlar. 300-400 ile başlayalım..2 adımda ne geldiyse hepsini dağıtalım
1. Maç benden olsunRoll yapalım mı dostlar. 300-400 ile başlayalım..2 adımda ne geldiyse hepsini dağıtalım
Bol şans brocanRoll yapalım mı dostlar. 300-400 ile başlayalım..2 adımda ne geldiyse hepsini dağıtalım
bol şansİlk yarı 1.5 üst
Bol sansRoll yapalım mı dostlar. 300-400 ile başlayalım..2 adımda ne geldiyse hepsini dağıtalım
Kesene bereketPara 5-10 dakika içinde gelecek geldiği gibi atalım. Ne gelirse sigara parası yemek parası artık neyse faydalansın dostlar
Kesene bereket 2 adim hizli basket gidekPara 5-10 dakika içinde gelecek geldiği gibi atalım. Ne gelirse sigara parası yemek parası artık neyse faydalansın dostlar
Hayırdır sponsor sen misinKesene bereket 2 adim hizli basket gidek
Aviatör daha mantıklıKesene bereket 2 adim hizli basket gidek
Bol şanslar dostRoll yapalım mı dostlar. 300-400 ile başlayalım..2 adımda ne geldiyse hepsini dağıtalım
Knka bol şansRoll yapalım mı dostlar. 300-400 ile başlayalım..2 adımda ne geldiyse hepsini dağıtalım
Odedimi seninkini🤣🤣Aviatör daha mantıklı
Bol şansRoll yapalım mı dostlar. 300-400 ile başlayalım..2 adımda ne geldiyse hepsini dağıtalım
KıtladıkOdedimi seninkini🤣🤣
Bende gideyim bir yerde 500 yapıp orisbet promosunu alayım dedim 10 saniyede yattık 🤣Kıtladık