- 1,053
- 360
- 83
Sjhdishskwkeiwmahau şaka miBeklettiğimiz için özür dileriz özür mayetinde 100 freespin yükleyebilirim hesabınıza dedler yükle dedim sohbeti kapatıverdi 3 5 veletin yaptığı bi site muhtemelen
Sjhdishskwkeiwmahau şaka miBeklettiğimiz için özür dileriz özür mayetinde 100 freespin yükleyebilirim hesabınıza dedler yükle dedim sohbeti kapatıverdi 3 5 veletin yaptığı bi site muhtemelen
Kriptoya çekin diyiBelge mi atiyon 500 için
Belge atılmaz bunlara bende çevrim bitti 500 kaldı fakat atmam canlı desteğin konuşma şekli sıkıntılı 3-5 lavuk açmış gibi siteyiBelge mi atiyon 500 için
Knka kripto ile nasıl çekiyorduk az çok anloyormda unuttum şimdi TM olark ne yapcm binance çek Cem mesalaKriptoya çekin diyi
Kanka trx olarak cekceksen mesela trx cüzdan adresini yazcaksin tutarı yazcaksin çekim talebi verceksinKnka kripto ile nasıl çekiyorduk az çok anloyormda unuttum şimdi TM olark ne yapcm binance çek Cem mesala
Binance cekcem binance ne yapmam lazm hesap isityorda hesap nerdeKanka trx olarak cekceksen mesela trx cüzdan adresini yazcaksin tutarı yazcaksin çekim talebi verceksin
Canlı desteğe nasıl bağlandinız. Ben bonusu bile alamadım. Hata veriyorValla benip duiryordu ckeim kontrol ediliyor yazıyordu sürekli rahatsız ettm cnli destegi sonra çevrimi tamamlamış siniz dedi dedim o zmn bonus bakiyeden neden anabkiyeye geçti dedim bekledi bekledi sizin için onaylatacagim cekiminizi dedi kripto ile binance Tr ye çekim yaptm ödeme geldi
Mobildeysen ekrnain sağ üst kose 3nokta masaüstü versiyonuyla baglanCanlı desteğe nasıl bağlandinız. Ben bonusu bile alamadım. Hata veriyor
Kripto da bekletiyor tekrar bağlan bana 15 dk demişti durmadan zorbaladm yatirdiler ama bı siminti var sanirim blsoguk cuzdandan hesabıma cekemiyorm şimdi olmuyorBanada kripto cek dedi bakalım ödencekmi seninli kaç dakkada odendı
Ödeme geldi miOnaylandı kalan bakıyeyide silmemişler
Guncel link 316Site komple kapandı kaçtılar milletin bilgilerini toplayıp 🤣🤣🤣🤣