Arkadaşlar 250 fs veriyor kazancı 15 kat çevir 500 çek sms gelmiş üye olmayan varsa olsun ben çekim yapamadım promosyonlardan aktif ediliyor
Eline sağlıkArkadaşlar 250 fs veriyor kazancı 15 kat çevir 500 çek sms gelmiş üye olmayan varsa olsun ben çekim yapamadım promosyonlardan aktif ediliyor
Bonuslar kısmında yok herkese var mı sana özel mı buArkadaşlar 250 fs veriyor kazancı 15 kat çevir 500 çek sms gelmiş üye olmayan varsa olsun ben çekim yapamadım promosyonlardan aktif ediliyor
Bonusta değil promosyonlarda herkese varBonuslar kısmında yok herkese var mı sana özel mı bu
Kardeşim promosyonlardan bahsediyorum bende deneme bonusu yok oradaBonusta değil promosyonlarda herkese var
Kardeşim promosyonlardan bahsediyorum bende deneme bonusu yok orada
Biraz önce aldım canlıya sordum kişiye özel değil dedi ozman kaldırmışlardır paylaşım kaldırılsın kimse üye olmasın ozmanKardeşim promosyonlardan bahsediyorum bende deneme bonusu yok orada
Bende hiç bir şekilde görünmüyor promosyonlardaPromosyon da gözüküyor giriş yaptıktan sonra yok gözükmüyor destek bağlanmıyor
Kaldırdılar ozman üye olmayınKardeşim ben sana ekleneni sormadım promosyonlar kısmında nerede tam olarak
Direk 250 fs yazıyordu şimdi yok kaldrmışlarKardeşim ben sana ekleneni sormadım promosyonlar kısmında nerede tam olarak
Şuanda yok Allah'tan üye olmadan baktımKaldırdılar ozman üye olmayın
Belki saat aralığı vardırŞuanda yok Allah'tan üye olmadan baktım
Promosyon lardan freespin e tıkla dostKardeşim promosyonlardan bahsediyorum bende deneme bonusu yok orada
Vermedi75x2 veya 50x6 spin veriyor sınırsız çekim.
![]()
Bia Bonus Botu
⚡ Biabet Bonus Bot’a Hoş Geldin! 🎁 Her 8 saatte 25 spin seni bekliyor! 🎰 Çarkı çevir, Ödülleri Kazan!t.me