- 26,646
- 16,025
- 113
5 k üstü olmadan bakiye çektirmiyorDede çok açık veya bana öyle denk geldi
5 k üstü olmadan bakiye çektirmiyorDede çok açık veya bana öyle denk geldi
O nasıl 5 bin yap 500 cekmi ben saten bilerek 8k sıfırladım sitede kalmaisn diye canlı destek mi dedi böyle kural goremeidm bende5 k üstü olmadan bakiye çektirmiyor
Yok 20x çevrim yapıp bakiye 5k yapman lazımmış yoksa ödeme yapmıyormuş önceki yorumlara bakabilirsinO nasıl 5 bin yap 500 cekmi ben saten bilerek 8k sıfırladım sitede kalmaisn diye
Olabilir ama omclari kurallara yazmamış neyse sağol reis çöp buYok 20x çevrim yapıp bakiye 5k yapman lazımmış yoksa ödeme yapmıyormuş önceki yorumlara bakabilirsin
Oyunlara nasıl girdiniz kabul etmiyo atiyo beni canlıya bağlan diyoBunun desteğe nasıl ulasacaz gece 3 de çekim verdik hala gelecek
Bizde öyle bir problem yoktuOyunlara nasıl girdiniz kabul etmiyo atiyo beni canlıya bağlan diyo
20x çevrime ve 250 tl çekim limiti yazmıslar ben onu anlayana kadar bakiye sıfırlandı zatende deneme bonusu yazısında 500 çekim yazıyor 2 satır asağısında max 250 çekim yazıyorŞartları ilk başta 15x çevrim zaten oto 500e sabitliyor saat akşam 10da çekim verdim hala gelmedi kimsenin gelmemiş zaten dümen site
la çekimi ödemiyor ki tamamlasanda akşam 11de verdim hala kontrol edilioyr20x çevrime ve 250 tl çekim limiti yazmıslar ben onu anlayana kadar bakiye sıfırlandı zatende deneme bonusu yazısında 500 çekim yazıyor 2 satır asağısında max 250 çekim yazıyor
Bizde verdik gelmez gibila çekimi ödemiyor ki tamamlasanda akşam 11de verdim hala kontrol edilioyr![]()
Denemeyi kaldırmışlar siteden
Ben dünden buya na bekliyorumbeyler min çekim var mı 356 kalsı çevrimden sonra
Gidip geliyor deneme bonusu broDenemeyi kaldırmışlar siteden
acaba çok merakediyorum
alındı,teşekkürleratırım yapmana gerek yok – sadece üye ol, bonusunu hemen al!
🎰 Bonus Detayları
⏳ Süreyi Kaçırma!
- Geçerli Kategori: Slot oyunları
- Bonus Tutarı: 250₺
- Çevrim Şartı: x15
- Maksimum Kazanç: 500₺
- Kullanım Süresi: 3 gün
Bonusun hesabına tanımlandıktan sonra 3 gün içinde kullanmalısın.
📌 Kurallar
🎧 Canlı Destek
- Sadece yeni üyeler için geçerlidir.
- Yatırım şartı yoktur.
- Bonus tek seferliktir.
Her sorunda 7/24 destek ekibimiz yanında!