- 1,600
- 990
- 113
Kesin haberi yapana sms gitmiş%100 😀
Belli ki haberi yazana da SMS atıyorlar 😂😂😂![]()
'Dilan Polat bonuslu' dolandırıcılık uyarısı
Kara para aklama suçundan yargılanan Dilan-Engin Polat çiftinin adı dolandırıcıların yeni hedefi haline geldi. Buna göre dolandırıcılar mesaj attıkları kişilere 'Dilan Polat bonusu' vadediyor.www.ensonhaber.com
Temiz kaşar tertemiz yeni banyolu 🤣Ne iftira attılar şu kadına ya temiz namuslu bir insan aslında 🤣 🤣
Guzel 🤌 tespitBunlar çıktığından beri en çok hoplayan BETGİT oldu
+1 yazıyorum başkan harbi doğru diyon buna musade edenleri Atmiyorlar piyanlari yatirip çıkarıyorlar sırf konusmasin diyeBu Dilan Polat'a kafayı neden bu kadar taktınız ne yapmış kadın kadına dolandırıcı diyenler forumda akşama kadar kimi 100 lira dolandırsam diye pusuda bekliyor gelmiş kadına laf söylüyorlar ayrıca yıllardır peşinden gidilen koyunların başından daha mı çok milleti gasp etmiş
Başkan bi de gelip burda illegal işler yapıyor diye söylenen var madem oynama illegal o kadar zoruna gidiyorsa ben bu ülkede cinayet vs dışında illegal para kazananları tebrik ediyorum ya bu ülkeyi terkedeceksin ya da illegal yoldan yaşamını sürdüreceksin aksi takdirde akşam eve giderken nasıl ekmek alırım diye düşünürsün+1 yazıyorum başkan harbi doğru diyon buna musade edenleri Atmiyorlar piyanlari yatirip çıkarıyorlar sırf konusmasin diye
Reis öyle diyonda aynı mevzuyu sen bana yasasak bize güneşin rengini unuttururlar hey gidim heyBu Dilan Polat'a kafayı neden bu kadar taktınız ne yapmış kadın kadına dolandırıcı diyenler forumda akşama kadar kimi 100 lira dolandırsam diye pusuda bekliyor gelmiş kadına laf söylüyorlar ayrıca yıllardır peşinden gidilen koyunların başından daha mı çok milleti gasp etmiş
Ya kim bize güneşin rengini soracak hayirdir biz güneşe ates etmis insanlariz sen Gökhan abene güven onlara cezaevini dar ederiz 🤣Reis öyle diyonda aynı mevzuyu sen bana yasasak bize güneşin rengini unuttururlar hey gidim hey
Aslan abem benim ya dışarıda okadar adam öldür gel surda 2 tane soğan aglatsin seni 🤣🤣Ya kim bize güneşin rengini soracak hayirdir biz güneşe ates etmis insanlariz sen Gökhan abene güven onlara cezaevini dar ederiz 🤣
Ayakkabim nerde lan benim birisi kesin su içiyor 🤣Aslan abem benim ya dışarıda okadar adam öldür gel surda 2 tane soğan aglatsin seni 🤣🤣
Gkhan aabemm benim ayakkabindan su içilir abem benimAyakkabim nerde lan benim birisi kesin su içiyor 🤣
Canimsin kalp ❤Gkhan aabemm benim ayakkabindan su içilir abem benim
Abeee @Balporsugu Bu yalandan yere serengetide herkese atar yapıyor kaç kere dedim rahat dur diye geçen gitmiş file kafa atmaya çalışıyor puhahahhahaha @crazyboys öyle degilmi kankaCanimsin kalp ❤
O tehlikeli bir hayvandir bizim hayvanla isimiz olmaz insan zarrafiyik biz porsuk morsuk hayırdır genco 🤣Abeee @Balporsugu Bu yalandan yere serengetide herkese atar yapıyor kaç kere dedim rahat dur diye geçen gitmiş file kafa atmaya çalışıyor puhahahhahaha @crazyboys öyle degilmi kanka
Aynen öyle abem benim dur abem sen doldur irfo icek demeden ozi kardeşin doldursun hemenO tehlikeli bir hayvandir bizim hayvanla isimiz olmaz insan zarrafiyik biz porsuk morsuk hayırdır genco 🤣