Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Ah EveryMatrix

Zerus27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
399
464
63
Kazanınca kimse paylaşmıyor kaybedince ah vah ediyorlar. Ahları vahları yazsak roman olur
Bugün 2 farklı siteden oynadım iki sitede de rulette 100x ve 200x geldi biri 8 bin bakiye ödedi diğeri ise çevrimi biraz daha var dedi Hindistan'a 3.5 üst verdim 1 golle gitti gelde delirme işte bu yüzden paylaşıyor insan

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,397
809
113
Bugün 2 farklı siteden oynadım iki sitede de rulette 100x ve 200x geldi biri 8 bin bakiye ödedi diğeri ise çevrimi biraz daha var dedi Hindistan'a 3.5 üst verdim 1 golle gitti gelde delirme işte bu yüzden paylaşıyor insan
Dost benim kaybettğüm bişi yok 123 e 1045 almışım 8.50 orana sadece birşeyden eminim ve 15 orana alt yapının kuponu sonuclandırmamasından dolayı yarısını vuramadım ona üzüldüm kaçırdık diye malesef bu arkadaş gibiler her yerde varlar illa muhalif olacaklar oku geç ya da okuma ama olur mu mesaj mı kasıyolar anlamadım bende

Passion90

𐱅𐰇𐰼𐰜
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,426
13,330
113
İyi de ben kaybettmedimki sen ve senin gibiler niye her konuda youtube reklamı gibi çıkıyo ortaya ilgini çekmediyse okuma geç
İğneleyici laf kullanmadım. Her kaybettiğimize üzülsek işin içinden çıkamayız demek istedim aslında ama yanlış anlaşıldım galiba . Neyse kötü niyetim yok 👍🏻

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,397
809
113
İğneleyici laf kullanmadım. Her kaybettiğimize üzülsek işin içinden çıkamayız demek istedim aslında ama yanlış anlaşıldım galiba . Neyse kötü niyetim yok 👍🏻
Forumu takip edersen insanlar genelde kazancı atıyolar dost neyse iyi forumlar ✌