- 1,390
- 1,194
- 113
BEYLER SU MAC İLK PERİYOD OYNANDI SONRA KALKTİ BETCODAN İADE Mİ OLACAK KAZANX YANSİYACAK Mİ
Ekli dosyalar
-
59.2 KB Görüntüleme: 82
İadeBEYLER SU MAC İLK PERİYOD OYNANDI SONRA KALKTİ BETCODAN İADE Mİ OLACAK KAZANX YANSİYACAK Mİ
Maç bitimi kazandı olarak yansır. 2. Periyot 9 da bitmiş hayırlı olsun. Kesin ve netBEYLER SU MAC İLK PERİYOD OYNANDI SONRA KALKTİ BETCODAN İADE Mİ OLACAK KAZANX YANSİYACAK Mİ
Hadi ya vay aq 19 k çöp oldu desene ilk periyodu oynandı ikinci periyod kalktı güncel bir maç ama betco da iade mi sayiliyor
Kazanç olursa özelden bana paratim at kralMaç bitimi kazandı olarak yansır. 2. Periyot 9 da bitmiş hayırlı olsun. Kesin ve net
1 saat sonra kazanç ekranını atarsın kardo 🤣Kazanç olursa özelden bana paratim at kral
TebriklerBEYLER SU MAC İLK PERİYOD OYNANDI SONRA KALKTİ BETCODAN İADE Mİ OLACAK KAZANX YANSİYACAK Mİ
ikinci çeyrek 18 9 bitmiş won broBEYLER SU MAC İLK PERİYOD OYNANDI SONRA KALKTİ BETCODAN İADE Mİ OLACAK KAZANX YANSİYACAK Mİ
Bu arkadaş iade dedi tam belli olmaz bu betconun işi birkaç kupon yaptim hepside BETCODAN , ilk periyoda artı 13 ikiinci artı 10 vermişti ilki kazanç sayıldı ikincide kalktı maç
iade olmaz dostum maçı kaldırmış sadece 1xbet altyapısında açık ikinci çeyrek de 9 18 bitmiş maçı kaldırdığı için maç bitiminde hesaba yansır.Bu arkadaş iade dedi tam belli olmaz bu betconun işi birkaç kupon yaptim hepside BETCODAN , ilk periyoda artı 13 ikiinci artı 10 vermişti ilki kazanç sayıldı ikincide kalktı maç
Maç kalktı derken iptal oldu anladım Dostum, oynanmış ssdece siteden kalkmış ise arkadaşların dediği gibi kuponun kazanmış Tebrikler 👏👏👏BEYLER SU MAC İLK PERİYOD OYNANDI SONRA KALKTİ BETCODAN İADE Mİ OLACAK KAZANX YANSİYACAK Mİ
Reis kesin ve net kazanc olarak sonuçlanacak ben betcodan baska oynamiyorum çokta başıma geldi ve kazandiysa onaylaniyorBu arkadaş iade dedi tam belli olmaz bu betconun işi birkaç kupon yaptim hepside BETCODAN , ilk periyoda artı 13 ikiinci artı 10 vermişti ilki kazanç sayıldı ikincide kalktı maç
Bende ıstıomKazanç olursa özelden bana paratim at kral
Hayır dostum iade değil,ben maç kalktı derken 2.ceyrek oynamadı iptal diye düşündüm hayırlı olsun kuponun winn 🍀🍀🍀🍀Bu arkadaş iade dedi tam belli olmaz bu betconun işi birkaç kupon yaptim hepside BETCODAN , ilk periyoda artı 13 ikiinci artı 10 vermişti ilki kazanç sayıldı ikincide kalktı maç
İlk çeyrek bitimi betco kaldırdı maçı bende 32 orandan ev alır ve 42.5 üst diyecektim seçenek kapandı maç devam ediyorBEYLER SU MAC İLK PERİYOD OYNANDI SONRA KALKTİ BETCODAN İADE Mİ OLACAK KAZANX YANSİYACAK Mİ
Gelmiş bu kupon maç kalsada sorun olmaz hesabına yansır tebriklerBEYLER SU MAC İLK PERİYOD OYNANDI SONRA KALKTİ BETCODAN İADE Mİ OLACAK KAZANX YANSİYACAK Mİ
Aynen öyle dostumMaç bitiminde yansır muhtemelen