Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Maçı Bulamıyorum Adroit Maçını Bulamıyorum

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,183
13,039
113
Bu arkadaş iade dedi tam belli olmaz bu betconun işi birkaç kupon yaptim hepside BETCODAN , ilk periyoda artı 13 ikiinci artı 10 vermişti ilki kazanç sayıldı ikincide kalktı maç
iade olmaz dostum maçı kaldırmış sadece 1xbet altyapısında açık ikinci çeyrek de 9 18 bitmiş maçı kaldırdığı için maç bitiminde hesaba yansır.

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,944
11,333
113
BEYLER SU MAC İLK PERİYOD OYNANDI SONRA KALKTİ BETCODAN İADE Mİ OLACAK KAZANX YANSİYACAK Mİ
Maç kalktı derken iptal oldu anladım Dostum, oynanmış ssdece siteden kalkmış ise arkadaşların dediği gibi kuponun kazanmış Tebrikler 👏👏👏

pusat63

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,174
511
113
Bu arkadaş iade dedi tam belli olmaz bu betconun işi birkaç kupon yaptim hepside BETCODAN , ilk periyoda artı 13 ikiinci artı 10 vermişti ilki kazanç sayıldı ikincide kalktı maç
Reis kesin ve net kazanc olarak sonuçlanacak ben betcodan baska oynamiyorum çokta başıma geldi ve kazandiysa onaylaniyor

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,944
11,333
113
Hayır dostum iade değil,ben maç kalktı derken 2.ceyrek oynamadı iptal diye düşündüm hayırlı olsun kuponun winn 🍀🍀🍀🍀

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,557
7,828
113
Bende+10.5 handikap a 38 bastım bide 7 kusurden ev çeyreği alira 50 bastım maçı önce görseydim 40-50 orandan çeyrek kazanır ve üst eve alırdım