- 80,244
- 53,079
- 113
Hhaha10 ev alsin evlerde kumar oynatalim trdeki her bolgeden 1 tane alsin erhanida tombalaci yapsin
Hhaha10 ev alsin evlerde kumar oynatalim trdeki her bolgeden 1 tane alsin erhanida tombalaci yapsin
Hamdi mi takımın adı dostTakımın ismi admiraldi iade ettiler avangard yaptılar 3 per dep hamdi alır dedim fark yedi
Bizim çektiğimiz tombala bize yeter dayı10 ev alsin evlerde kumar oynatalim trdeki her bolgeden 1 tane alsin erhanida tombalaci yapsin
Maç yok arturo maçına 2.5 alt oynadım oynadıktan bi dk sonra gol geldi400 verdiyse 480 yapıyor yani 5 oran sen yüksek oran bildik 2 maç dedin neresı yüksek aeq ben yüksek dedin mi 2 maç 20 oran oynuyorum 80 i düş demek ki bu da olsa 1300 falan verecekti nerden baksan sıkıntı dost
Handikap laHamdi mi takımın adı dost
Abi küçümseme 8tlyi dün tek kalemde 7-8 k kaybettm şuan 5 tl lazım yatırım yapıcam 5 tl eksik bulamıyorum 5 tl deliricem8tl mı yav git Allah’ını seversen tam buldum 8i duyunca Google hata verdi 27cent mi ediyo
Takipteym 5 e talibizKalanı toronto cyber maçına 223.5 üst aldim
Böyle açlıktan gebereyim sürüm sürüm öleyim yerde 5 tl görsem almam ekmek bile 7.5 awq oynama bulamıyosanAbi küçümseme 8tlyi dün tek kalemde 7-8 k kaybettm şuan 5 tl lazım yatırım yapıcam 5 tl eksik bulamıyorum 5 tl deliricem
blşansKalanı toronto cyber maçına 223.5 üst aldim
Yav oynamadan olmazBöyle açlıktan gebereyim sürüm sürüm öleyim yerde 5 tl görsem almam ekmek bile 7.5 awq oynama bulamıyosan
Bu gelir diger ceyrek alt şikesi bu ceyrek ustKalanı toronto cyber maçına 223.5 üst aldim
Olayı çözmüşsün dostBu gelir diger ceyrek alt şikesi bu ceyrek ust
Barem 229 oldu birdenBu gelir diger ceyrek alt şikesi bu ceyrek ust
Yatmadı mı oSanki bundada bi ibnelik olacak
Cyber kombin degil galiba dost tekYatmadı mı o
Saglik olsjn sans lazim hepIki güzel oran geldi en düşük orandan yattiEkli dosyayı görüntüle 398199