- 34,546
- 19,154
- 113
Sisteme yine girdi iade edildi ama
Böyle konularda direkt skor yazcan dost 3-1 bitmiş kardeşim dicen beklesin dursunAhmo bizi nasıl sınıyor dost
Yok 2.506 oranimi vardi aw
Helal dayıcım yine yaptın hesabı kitabı6 oranimi vardi aw
şimdi güçlerimizi birleştirip admira admira admira diyip maçı bulacaz hemnBir voleybol oynadım admira diye kayboldu betcoda cıktı o macara kaldık nerden bulabilirim bilen varm
Yok allahtan iade etti gidiyomuş ama oynadığım takımda pert olduşimdi güçlerimizi birleştirip admira admira admira diyip maçı bulacaz hemn
Admiral - Avangard ise 22 deki 1-3 bitti avangard kazandıBir voleybol oynadım admira diye kayboldu betcoda cıktı o macara kaldık nerden bulabilirim bilen varm
iyi bare iade olduysaYok allahtan iade etti gidiyomuş ama oynadığım takımda pert oldu
400 verdiyse 480 yapıyor yani 5 oran sen yüksek oran bildik 2 maç dedin neresı yüksek aeq ben yüksek dedin mi 2 maç 20 oran oynuyorum 80 i düş demek ki bu da olsa 1300 falan verecekti nerden baksan sıkıntı dostYok 2.50
Vay aw400 verdiyse 480 yapıyor yani 5 oran sen yüksek oran bildik 2 maç dedin neresı yüksek aeq ben yüksek dedin mi 2 maç 20 oran oynuyorum 80 i düş demek ki bu da olsa 1300 falan verecekti nerden baksan sıkıntı dost
Aç bakalım bir rollint dost 400ü 40 bin yapalımVay aw
Bu saatte bu hesabi nasil yaptin aw400 verdiyse 480 yapıyor yani 5 oran sen yüksek oran bildik 2 maç dedin neresı yüksek aeq ben yüksek dedin mi 2 maç 20 oran oynuyorum 80 i düş demek ki bu da olsa 1300 falan verecekti nerden baksan sıkıntı dost
Matematiği yanlış yaptın dost gözümüze battı diplomalı bir kumarbaz olarakBu saatte bu hesabi nasil yaptin aw
Ne 40bini la yapmisken 4m yapsin ev alsin aqAç bakalım bir rollint dost 400ü 40 bin yapalım
Den ahmoyu ne sanıyon dayı o 40 binden aşağı çekmez onuNe 40bini la yapmisken 4m yapsin ev alsin aq
Freebet olm bu hesabini yapamazsinizki kac frebet dier mac kac oran bilirsen yaparsin yoksa deli olur kafayi yersin boyle 😁Matematiği yanlış yaptın dost gözümüze battı diplomalı bir kumarbaz olarak
4m para mi 40m yapalim 10 ev alsin kiralariyla kumara devamNe 40bini la yapmisken 4m yapsin ev alsin aq
Yaptık işte dayı yalansa yalan desin 20 sn bizim için bu işlerFreebet olm bu hesabini yapamazsinizki kac frebet dier mac kac oran bilirsen yaparsin yoksa deli olur kafayi yersin boyle 😁
Takımın ismi admiraldi iade ettiler avangard yaptılar 3 per dep hamdi alır dedim fark yediAç bakalım bir rollint dost 400ü 40 bin yapalım
10 ev alsin evlerde kumar oynatalim trdeki her bolgeden 1 tane alsin erhanida tombalaci yapsin4m para mi 40m yapalim 10 ev alsin kiralariyla kumara devam