Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Adli Sicil Hakkında

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
139
43
Ben eskişehirdeyim dost senin olaya karıştığın tarihde buralardada böyle bi suç işlenmişti
ona benzettim
Harbiden üzüldüm çok geçmiş olsun dilerim
Toparlanmak zor ama imkansız değil
Allah razı olsun orda hiç bulunmadim zor valla ya yaşayan bilir rizkimizi keserse canımızı alır derler düşünüyorum gerçekten

stavi0233

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
339
233
43
ayrıca 1. derecede akrabalarından terör suçuna bulaşan varsa şirketlerin sicil kontrolünde gözüküyor bilginiz olsun ona göre muamele görürsinüz

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,599
1,308
113
zaten temiz düzgün çalışan yerler neredeyse yılda 2 defa adli sicil kontrolü yapıyor genelde yılda 1 yapıyorlar eğer sicili gördüğü halde çalıştırıyorlarsa da zaten çalışanına insan muamelesi göstermeyip nasıl olsa başka yerde işe giremez gözüyle bakıyorlar sicilin önemi çok büyük
Öyle ağa. Çobana bile siciline bakıyorlar. Hamallık yaparsa yapar bu devirde. Yoksa çok zor

stavi0233

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
339
233
43
Öyle ağa. Çobana bile siciline bakıyorlar. Hamallık yaparsa yapar bu devirde. Yoksa çok zor
aynen yapacağı tek şey bi esnafın yanına girip uzun bir süre orda sigortalı çalışacak uzun zaman sonra diğer kapılar açılır

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
ayrıca 1. derecede akrabalarından terör suçuna bulaşan varsa şirketlerin sicil kontrolünde gözüküyor bilginiz olsun ona göre muamele görürsinüz
Tanıdığı olsun millet vekili bile olur bu ülkede dostum

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
139
43
Arkadaşlar herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim

Pazaresi adliyeye uğrayıp çözümlendirebilirsem ne mutlu inşallah düzelir
Allah herkesin gönlüne göre versin hayırlı geceler ✋

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
957
113
5 sene mahkeme sürerse 5 de denetim 10 sene ben bu hükümete harbiden çok kızgınım
Mahkeme sürerken adli sicile işlemez.

Sana ceza verilir itiraza gönderirsin yine adli sicile işlemez.

Cezan onanır infaza verildiği anda adli siciline işler verilen cezan bittikten sonra 5 sene içinde adli sicil kaydın silinir.

Hagb kararı işlemez ertelemeli hapis cezası işlemez denetim işlersede e devletten başvuru yapmak yerine elden dilekçe ile işini çözmen daha hızlı sonuç verir.

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
139
43
Mahkeme sürerken adli sicile işlemez.

Sana ceza verilir itiraza gönderirsin yine adli sicile işlemez.

Cezan onanır infaza verildiği anda adli siciline işler verilen cezan bittikten sonra 5 sene içinde adli sicil kaydın silinir.

Hagb kararı işlemez ertelemeli hapis cezası işlemez denetim işlersede e devletten başvuru yapmak yerine elden dilekçe ile işini çözmen daha hızlı sonuç verir.
Teşekkür ederim siz avukatsiniz sanırım

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Artık işletmeler arşiv kaydı bile istiyor iş için tabiki istemeyenler de var bazıları sadece adli sicil bazıları arşiv kaydı istiyor

Woodyhood

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
500
276
63
Merhaba arkadaşlar

Adli sicil düzeltme talebine e devlet üzerinden başvuru yaptım 24 Nisan dan bu yana cevap yazmadilar keza Cimer e yazdım Nisan dan bu yana dönüş olmadı ise giriş konusunda aşırı Zorluk yaşıyorum bakmakla yükümlü olduğum hastam var ev kira geçim çok zor bu günler canıma tak etti günlük yevmiye işi yok olduğum bölgede fabrika vs işi olsun hiç farketmez durum sona dayandı.

Adliyeden sildirebilirsin diyenler oldu ama tam teferruatıni bilmiyorlar
2020
2019
2015
2017
Gibi infaz tarihleri bulunmakta bilgi sahibi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Yapmasaydin diye boş yapacak olanlara tavsiyem kınamayın
Kınayan yaşamadan ölmez arkadaşlar

Herkese saygılar iyi forumlar
Daha önce aynı şekilde e devlet üzerinden yaptım cevap gelecektir bekle