- 15,417
- 15,169
- 113
Arkadasin olaylar karisik biraz oylese zor gibi. Ustte yazdigin gibi es dost tanidik vasitasiyla birinin yanina girebilirinfazı bozmuş kral sonrasında bi kaç olay daha ekletmiş siciline
Arkadasin olaylar karisik biraz oylese zor gibi. Ustte yazdigin gibi es dost tanidik vasitasiyla birinin yanina girebilirinfazı bozmuş kral sonrasında bi kaç olay daha ekletmiş siciline
Allah razı olsun zaten 5 senedir bı fabrika da şeflik yapıyordum 2015 ten kapanan dosyanin istinafa gönderilmesi sonucunda girdi çıktı yapmam istendi haliyle işyeri 1 müsamaha gösterdi 2 oldu şimdi şansıma fabrika kapandı 4 aydır issizim isssizlik vardı o da kesildi nişanlım kiraya destek oldu ama o da bitti ekonomik olarak ilk kez ekmek alamadim bugün inan aç yattım dün sigara kullanıyorum alamadim baş ağrısi yaptı ilaç alamadik öyle duruma geldik ki nefes almak haram geldi nasip şükür diyelim bugünler de geçecek inşallahdost belli ki kötü bir geçmişin var umarım anlık sinirle yaptığın birşeyin tüm hayatını karartabileceğini farketmiş ve daha sakin bir hayat felsefesine geçmişssindir. tekrardan geçmiş olsun ama bu sicille temiz düzügn bir yerde işe çok zor girersin ayrıca infazı bozduğun için de sicili sildiremeyeceksin muhtemelen fabrika değilde etrafına haber sal kim var kim yok düzgün bir esnafın yanında küçükte olsa bi başlangıç yap taşeronların eline düşme yoksa bi infazda onlar yaktırır umarım hayatın yoluna girer
İnfazın bitmesi gerekiyor 5 yıl içinde adli sicil kaydından siliniyorMerhaba arkadaşlar
Adli sicil düzeltme talebine e devlet üzerinden başvuru yaptım 24 Nisan dan bu yana cevap yazmadilar keza Cimer e yazdım Nisan dan bu yana dönüş olmadı ise giriş konusunda aşırı Zorluk yaşıyorum bakmakla yükümlü olduğum hastam var ev kira geçim çok zor bu günler canıma tak etti günlük yevmiye işi yok olduğum bölgede fabrika vs işi olsun hiç farketmez durum sona dayandı.
Adliyeden sildirebilirsin diyenler oldu ama tam teferruatıni bilmiyorlar
2020
2019
2015
2017
Gibi infaz tarihleri bulunmakta bilgi sahibi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Yapmasaydin diye boş yapacak olanlara tavsiyem kınamayın
Kınayan yaşamadan ölmez arkadaşlar
Herkese saygılar iyi forumlar
Aynen öyle hocam arıyorum suandaAcele et biyere gir 1 2 ay gecdinmi yeni istiyolar. Yoksa taseronlarin eline kalirsin
Maşallah kardeş Dünya kupası gibi her 4 senede bir suç mu işledinMerhaba arkadaşlar
Adli sicil düzeltme talebine e devlet üzerinden başvuru yaptım 24 Nisan dan bu yana cevap yazmadilar keza Cimer e yazdım Nisan dan bu yana dönüş olmadı ise giriş konusunda aşırı Zorluk yaşıyorum bakmakla yükümlü olduğum hastam var ev kira geçim çok zor bu günler canıma tak etti günlük yevmiye işi yok olduğum bölgede fabrika vs işi olsun hiç farketmez durum sona dayandı.
Adliyeden sildirebilirsin diyenler oldu ama tam teferruatıni bilmiyorlar
2020
2019
2015
2017
Gibi infaz tarihleri bulunmakta bilgi sahibi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Yapmasaydin diye boş yapacak olanlara tavsiyem kınamayın
Kınayan yaşamadan ölmez arkadaşlar
Herkese saygılar iyi forumlar
Cahilligimize denk geldiMaşallah kardeş Dünya kupası gibi her 4 senede bir suç mu işledin
2021de bittiyse daha 1 senen varSuç tarihi üstte ceza verilme tarihi altta şimdi ne zaman biter başlangıç tarihine göre mi hocam Ekli dosyayı görüntüle 811208
Nerede yaşıyorsun dostYaralama, tehdit,
gece olduğu için ceza artırılması
Kamu hizmetinin den yasaklilik maddeler. Böyle
Sildirsen bile artık millet ise alırken adliyede ki tanıdıkları sayesinde baktiriyor sildirsen bile iş bulmak çok zorCahilligimize denk geldi
5 sene mahkeme sürerse 5 de denetim 10 sene ben bu hükümete harbiden çok kızgınım2021de bittiyse daha 1 senen var
en karanlık gecenin bile sabahı vardır. sAllah razı olsun zaten 5 senedir bı fabrika da şeflik yapıyordum 2015 ten kapanan dosyanin istinafa gönderilmesi sonucunda girdi çıktı yapmam istendi haliyle işyeri 1 müsamaha gösterdi 2 oldu şimdi şansıma fabrika kapandı 4 aydır issizim isssizlik vardı o da kesildi nişanlım kiraya destek oldu ama o da bitti ekonomik olarak ilk kez ekmek alamadim bugün inan aç yattım dün sigara kullanıyorum alamadim baş ağrısi yaptı ilaç alamadik öyle duruma geldik ki nefes almak haram geldi nasip şükür diyelim bugünler de geçecek inşallah
her karanlık gecenin sabahı vardır. suç işlemişssşn cezanı çekmişssin umarım vatana millete hayırlı bir birey olursun bundan sonra. kimse yaşamadığı hayatı yargılamamalıdır. sana şimdi yapman gerekeni söyleyeyim telefonundan google play / appstore gir chatgpt yaz indir karşında bir avukat varmış gibi tüm aklına takılanları sor sana bir avukattan daha iyi yardımcı olurAllah razı olsun zaten 5 senedir bı fabrika da şeflik yapıyordum 2015 ten kapanan dosyanin istinafa gönderilmesi sonucunda girdi çıktı yapmam istendi haliyle işyeri 1 müsamaha gösterdi 2 oldu şimdi şansıma fabrika kapandı 4 aydır issizim isssizlik vardı o da kesildi nişanlım kiraya destek oldu ama o da bitti ekonomik olarak ilk kez ekmek alamadim bugün inan aç yattım dün sigara kullanıyorum alamadim baş ağrısi yaptı ilaç alamadik öyle duruma geldik ki nefes almak haram geldi nasip şükür diyelim bugünler de geçecek inşallah
Karadeniz Bölgesi boluNerede yaşıyorsun dost
çok tanıdık geldi bu anlattıkların
Cimere şikayet ediyorum direk artık sonuç olmasa bile nasipSildirsen bile artık millet ise alırken adliyede ki tanıdıkları sayesinde baktiriyor sildirsen bile iş bulmak çok zor
Allah razı olsun deneyeceğim hemenen karanlık gecenin bile sabahı vardır. s
her karanlık gecenin sabahı vardır. suç işlemişssşn cezanı çekmişssin umarım vatana millete hayırlı bir birey olursun bundan sonra. kimse yaşamadığı hayatı yargılamamalıdır. sana şimdi yapman gerekeni söyleyeyim telefonundan google play / appstore gir chatgpt yaz indir karşında bir avukat varmış gibi tüm aklına takılanları sor sana bir avukattan daha iyi yardımcı olur
Onun mahkemesi cezaevinde iken devam etmiştir muhtemelen o sebeptendirÖyle kolay silinmiyor hatta hiç silinmez bile. Dolandırıcılıktan mahallede birinin 13 yıldır silinmedi . Çok uğraştılar ama boş. 4 yıl yattı. İçeri girdiyseniz o iz kolay kolay silinmez sicilden. Ha milletvekili olur yalarsın yutarsın para bayılırsın belki
Ben eskişehirdeyim dost senin olaya karıştığın tarihde buralardada böyle bi suç işlenmiştiKaradeniz Bölgesi bolu
Sebebi ne olursa olsun sicilin lekeliyse zor silinmesi. Yaşadıkça anlarsın dediğimiOnun mahkemesi cezaevinde iken devam etmiştir muhtemelen o sebeptendir
zaten temiz düzgün çalışan yerler neredeyse yılda 2 defa adli sicil kontrolü yapıyor genelde yılda 1 yapıyorlar eğer sicili gördüğü halde çalıştırıyorlarsa da zaten çalışanına insan muamelesi göstermeyip nasıl olsa başka yerde işe giremez gözüyle bakıyorlar sicilin önemi çok büyükÖyle kolay silinmiyor hatta hiç silinmez bile. Dolandırıcılıktan mahallede birinin 13 yıldır silinmedi . Çok uğraştılar ama boş. 4 yıl yattı. İçeri girdiyseniz o iz kolay kolay silinmez sicilden. Ha milletvekili olur yalarsın yutarsın para bayılırsın belki