Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Adli Sicil Hakkında

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
139
43
dost belli ki kötü bir geçmişin var umarım anlık sinirle yaptığın birşeyin tüm hayatını karartabileceğini farketmiş ve daha sakin bir hayat felsefesine geçmişssindir. tekrardan geçmiş olsun ama bu sicille temiz düzügn bir yerde işe çok zor girersin ayrıca infazı bozduğun için de sicili sildiremeyeceksin muhtemelen fabrika değilde etrafına haber sal kim var kim yok düzgün bir esnafın yanında küçükte olsa bi başlangıç yap taşeronların eline düşme yoksa bi infazda onlar yaktırır umarım hayatın yoluna girer
Allah razı olsun zaten 5 senedir bı fabrika da şeflik yapıyordum 2015 ten kapanan dosyanin istinafa gönderilmesi sonucunda girdi çıktı yapmam istendi haliyle işyeri 1 müsamaha gösterdi 2 oldu şimdi şansıma fabrika kapandı 4 aydır issizim isssizlik vardı o da kesildi nişanlım kiraya destek oldu ama o da bitti ekonomik olarak ilk kez ekmek alamadim bugün inan aç yattım dün sigara kullanıyorum alamadim baş ağrısi yaptı ilaç alamadik öyle duruma geldik ki nefes almak haram geldi nasip şükür diyelim bugünler de geçecek inşallah

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
958
113
Merhaba arkadaşlar

Adli sicil düzeltme talebine e devlet üzerinden başvuru yaptım 24 Nisan dan bu yana cevap yazmadilar keza Cimer e yazdım Nisan dan bu yana dönüş olmadı ise giriş konusunda aşırı Zorluk yaşıyorum bakmakla yükümlü olduğum hastam var ev kira geçim çok zor bu günler canıma tak etti günlük yevmiye işi yok olduğum bölgede fabrika vs işi olsun hiç farketmez durum sona dayandı.

Adliyeden sildirebilirsin diyenler oldu ama tam teferruatıni bilmiyorlar
2020
2019
2015
2017
Gibi infaz tarihleri bulunmakta bilgi sahibi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Yapmasaydin diye boş yapacak olanlara tavsiyem kınamayın
Kınayan yaşamadan ölmez arkadaşlar

Herkese saygılar iyi forumlar
İnfazın bitmesi gerekiyor 5 yıl içinde adli sicil kaydından siliniyor

bahyettin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,439
686
113
Merhaba arkadaşlar

Adli sicil düzeltme talebine e devlet üzerinden başvuru yaptım 24 Nisan dan bu yana cevap yazmadilar keza Cimer e yazdım Nisan dan bu yana dönüş olmadı ise giriş konusunda aşırı Zorluk yaşıyorum bakmakla yükümlü olduğum hastam var ev kira geçim çok zor bu günler canıma tak etti günlük yevmiye işi yok olduğum bölgede fabrika vs işi olsun hiç farketmez durum sona dayandı.

Adliyeden sildirebilirsin diyenler oldu ama tam teferruatıni bilmiyorlar
2020
2019
2015
2017
Gibi infaz tarihleri bulunmakta bilgi sahibi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Yapmasaydin diye boş yapacak olanlara tavsiyem kınamayın
Kınayan yaşamadan ölmez arkadaşlar

Herkese saygılar iyi forumlar
Maşallah kardeş Dünya kupası gibi her 4 senede bir suç mu işledin

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,064
5,356
113

stavi0233

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
339
233
43
Allah razı olsun zaten 5 senedir bı fabrika da şeflik yapıyordum 2015 ten kapanan dosyanin istinafa gönderilmesi sonucunda girdi çıktı yapmam istendi haliyle işyeri 1 müsamaha gösterdi 2 oldu şimdi şansıma fabrika kapandı 4 aydır issizim isssizlik vardı o da kesildi nişanlım kiraya destek oldu ama o da bitti ekonomik olarak ilk kez ekmek alamadim bugün inan aç yattım dün sigara kullanıyorum alamadim baş ağrısi yaptı ilaç alamadik öyle duruma geldik ki nefes almak haram geldi nasip şükür diyelim bugünler de geçecek inşallah
en karanlık gecenin bile sabahı vardır. s
her karanlık gecenin sabahı vardır. suç işlemişssşn cezanı çekmişssin umarım vatana millete hayırlı bir birey olursun bundan sonra. kimse yaşamadığı hayatı yargılamamalıdır. sana şimdi yapman gerekeni söyleyeyim telefonundan google play / appstore gir chatgpt yaz indir karşında bir avukat varmış gibi tüm aklına takılanları sor sana bir avukattan daha iyi yardımcı olur

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
139
43
en karanlık gecenin bile sabahı vardır. s

her karanlık gecenin sabahı vardır. suç işlemişssşn cezanı çekmişssin umarım vatana millete hayırlı bir birey olursun bundan sonra. kimse yaşamadığı hayatı yargılamamalıdır. sana şimdi yapman gerekeni söyleyeyim telefonundan google play / appstore gir chatgpt yaz indir karşında bir avukat varmış gibi tüm aklına takılanları sor sana bir avukattan daha iyi yardımcı olur
Allah razı olsun deneyeceğim hemen

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,602
1,308
113
Öyle kolay silinmiyor hatta hiç silinmez bile. Dolandırıcılıktan mahallede birinin 13 yıldır silinmedi . Çok uğraştılar ama boş. 4 yıl yattı. İçeri girdiyseniz o iz kolay kolay silinmez sicilden. Ha milletvekili olur yalarsın yutarsın para bayılırsın belki

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
139
43
Öyle kolay silinmiyor hatta hiç silinmez bile. Dolandırıcılıktan mahallede birinin 13 yıldır silinmedi . Çok uğraştılar ama boş. 4 yıl yattı. İçeri girdiyseniz o iz kolay kolay silinmez sicilden. Ha milletvekili olur yalarsın yutarsın para bayılırsın belki
Onun mahkemesi cezaevinde iken devam etmiştir muhtemelen o sebeptendir

Beeinvaan

Hₑₚ ₖₐybₑdₑₙ ᵤ̈zgᵤ̈ₙ ₐdₐₘ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,064
5,356
113
Karadeniz Bölgesi bolu
Ben eskişehirdeyim dost senin olaya karıştığın tarihde buralardada böyle bi suç işlenmişti
ona benzettim
Harbiden üzüldüm çok geçmiş olsun dilerim
Toparlanmak zor ama imkansız değil

stavi0233

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
339
233
43
zaten temiz düzgün çalışan yerler neredeyse yılda 2 defa adli sicil kontrolü yapıyor genelde yılda 1 yapıyorlar eğer sicili gördüğü halde çalıştırıyorlarsa da zaten çalışanına insan muamelesi göstermeyip nasıl olsa başka yerde işe giremez gözüyle bakıyorlar sicilin önemi çok büyük