Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Adli Sicil Hakkında

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,416
15,169
113
Yani suç tarihi 2016 yargılama 2021 de bitti şimdi bu suç 2026 da mı biter 5 sene mi infaz
Malesef olayin son sonuclandigi tarih baz aliniyor dolu dolu 5 yıl gecsin siliyolar arsivde kalici tabi girecegin isler arsiv kayitli isterse evragı patliyosun benim gibi

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
Öyle cevap gelmez kral 160 i sürekli arayacan darlayacan hergün ara durumunu anlat 3 5 güne cözülür

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,031
1,766
113
Yani suç tarihi 2016 yargılama 2021 de bitti şimdi bu suç 2026 da mı biter 5 sene mi infaz
Bro benimde 2021 1 sene 8 ay almıştım habg oldu 2023 de başka suçtan habg bozuldu 10 ay daha aldım ama girdi çıktı bile yapmadım yeni infaz yasasından faydalandım ama ben geçen hafta adli sicil kaydım temizken çıkardım iş arıyorum bende inşallah işyerleri yeni adli sicil kaydı istemezler zaten geçen hafta çıkarmıştım

stavi0233

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
339
233
43
Merhaba arkadaşlar

Adli sicil düzeltme talebine e devlet üzerinden başvuru yaptım 24 Nisan dan bu yana cevap yazmadilar keza Cimer e yazdım Nisan dan bu yana dönüş olmadı ise giriş konusunda aşırı Zorluk yaşıyorum bakmakla yükümlü olduğum hastam var ev kira geçim çok zor bu günler canıma tak etti günlük yevmiye işi yok olduğum bölgede fabrika vs işi olsun hiç farketmez durum sona dayandı.

Adliyeden sildirebilirsin diyenler oldu ama tam teferruatıni bilmiyorlar
2020
2019
2015
2017
Gibi infaz tarihleri bulunmakta bilgi sahibi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Yapmasaydin diye boş yapacak olanlara tavsiyem kınamayın
Kınayan yaşamadan ölmez arkadaşlar

Herkese saygılar iyi forumlar
bu yazdığın tarihlerde infazı mı bozdun sürekli ?

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,416
15,169
113
Bro benimde 2021 1 sene 8 ay almıştım habg oldu 2023 de başka suçtan habg bozuldu 10 ay daha aldım ama girdi çıktı bile yapmadım yeni infaz yasasından faydalandım ama ben geçen hafta adli sicil kaydım temizken çıkardım iş arıyorum bende inşallah işyerleri yeni adli sicil kaydı istemezler zaten geçen hafta çıkarmıştım
Acele et biyere gir 1 2 ay gecdinmi yeni istiyolar. Yoksa taseronlarin eline kalirsin

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
139
43
Malesef olayin son sonuclandigi tarih baz aliniyor dolu dolu 5 yıl gecsin siliyolar arsivde kalici tabi girecegin isler arsiv kayitli isterse evragı patliyosun benim gibi
Suç tarihi üstte misal karar verilen tarih altta Screenshot_2025-07-12-02-03-13-311-edit_com.android.chrome.jpg

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,328
2,746
113
160 e devlet vatandaş destek hattı orda sana temsilci atanır sıkıntına göre elinden geleni yapıyo adamlar

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
139
43
160 vatandaş temsilcisi ölü taklidi yapıyor ses yok

stavi0233

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
339
233
43
Evet farklı suçlardan hep
dost belli ki kötü bir geçmişin var umarım anlık sinirle yaptığın birşeyin tüm hayatını karartabileceğini farketmiş ve daha sakin bir hayat felsefesine geçmişssindir. tekrardan geçmiş olsun ama bu sicille temiz düzügn bir yerde işe çok zor girersin ayrıca infazı bozduğun için de sicili sildiremeyeceksin muhtemelen fabrika değilde etrafına haber sal kim var kim yok düzgün bir esnafın yanında küçükte olsa bi başlangıç yap taşeronların eline düşme yoksa bi infazda onlar yaktırır umarım hayatın yoluna girer

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
372
139
43
Butun cezalarin farklimi bilmiyorum benim dalga dumendi

Acikda baska mubabbetler yoksa en sonuncuda bu 2016daki olaysa sen yinede adliyeye git istatislik mudurlugune dilekce yaz dilekcedede biraz ağla zırla en cokda is konularindan madur oldugunu belirt biseyler olabilir
Şuan denetim var haftada 5 gün imza kamu hizmeti ve 2026 Mayıs a kadar seminer vs

stavi0233

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
339
233
43
Acikda baska mubabbetler yoksa en sonuncuda bu 2016daki olaysa sen yinede adliyeye git istatislik mudurlugune dilekce yaz dilekcedede biraz ağla zırla en cokda is konularindan madur oldugunu belirt biseyler olabilir
infazı bozmuş kral sonrasında bi kaç olay daha ekletmiş siciline