Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Adli Para Cezası Nereye Ödenir?

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Beyler geçenki davanın kararı verilmişti mahkeme giderleri nasıl ve nereye ödenir bilgisi olan varmı gib de gözükmüyor ve adli para cezasını da vermeyeceğim sanırsam zorunlu değilmiş birde bunu da sorayım avukat bana henüz ulaşmadı vekalet ücreti için onu nasıl yapacağım?
Baskan cezayı odeme, burda dagıt hayır işle

suat676767

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,880
675
113
Beyler geçenki davanın kararı verilmişti mahkeme giderleri nasıl ve nereye ödenir bilgisi olan varmı gib de gözükmüyor ve adli para cezasını da vermeyeceğim sanırsam zorunlu değilmiş birde bunu da sorayım avukat bana henüz ulaşmadı vekalet ücreti için onu nasıl yapacağım?
manava

aslan717117

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,182
615
113
Adamsın aga teşekkür ederim çok saol kararı veren mahkemenin adliyesine gideceğim değil mi? Dosyanın açıldığı mahkeme değil demi
Ya kardeş sen harbiden ruh hastasisin ben senle wpden konuştum ya bu cezada hiç birşey ödemiyceksin diye sen konu açmak için mi konu aciyorsun ben anlamadım gitti

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,818
4,973
113
Uyapta dosya hesabı var ödemen gereken de yazar dost

Rcbo17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,094
290
83
Aynen para cezası vermen zorunlu değil yerine hapis yatabilirsin 😀