- 38,493
- 38,611
- 113
Var kardeşim var tek temiz olan sicilimiz çok şükürforumun çoğu ya sabıkalı yada bu tür sorunlar yaşıyor la. dümdüz sıfır aksiyonla hayatını devam ettiren vatandaş yok mu olm burada
Var kardeşim var tek temiz olan sicilimiz çok şükürforumun çoğu ya sabıkalı yada bu tür sorunlar yaşıyor la. dümdüz sıfır aksiyonla hayatını devam ettiren vatandaş yok mu olm burada
Yemin ederim bende bunu yazicaktim😀normal bı hayatı olan bikac kişiyiz heralde.cogu sıkıntılı 😂forumun çoğu ya sabıkalı yada bu tür sorunlar yaşıyor la. dümdüz sıfır aksiyonla hayatını devam ettiren vatandaş yok mu olm burada
Sabıkalılara kimse birşey demiyor herkes hayatını kendisi seçerSabikalilar çok sevmiş sizi heralde rahatsız oldunuz ama unutma her özgür kişi bir mahkum adayıdır Deniz Seki gibi olmanız dileğiyle sabikalilar sevsin sizi demiş bir koğuş ağası
İmzayı ne tarafa atıyoruz.Sabıkalılara kimse birşey demiyor herkes hayatını kendisi seçer
Uyuşturucu iç,gasp et , hırsızlık yap ,adam yarala kumar için hesaplarını sat , dolandırıcılık yap eee Kader mahkumu, Kader mahkumu öyle olmaz kardeş
Kader mahkumu diye şerefi namusu hakkı hukuku için yatanlara denilir , diğerleri oksijen israfı
verdiğin örnek yani o kadın uyusturucu ticaretinden hapise girdi yani bana Kadir Şeker örneği versen hani şiddet gören kadını kurtarmaya calısırken yanlıslıkla katil olup hapise giren adam gibi adam örneği versen tamam diyeceğemde. sen bana gitmissin uyusturucu ticareti yapan kadını örnek veriyorsunSabikalilar çok sevmiş sizi heralde rahatsız oldunuz ama unutma her özgür kişi bir mahkum adayıdır Deniz Seki gibi olmanız dileğiyle sabikalilar sevsin sizi demiş bir koğuş ağası
oh ne güzel yazmıssın ellerine sağlıkSabıkalılara kimse birşey demiyor herkes hayatını kendisi seçer
Uyuşturucu iç,gasp et , hırsızlık yap ,adam yarala kumar için hesaplarını sat , dolandırıcılık yap eee Kader mahkumu, Kader mahkumu öyle olmaz kardeş
Kader mahkumu diye şerefi namusu hakkı hukuku için yatanlara denilir , diğerleri oksijen israfı
İçimin yağları eridi iyi yazmışım 😆oh ne güzel yazmıssın ellerine sağlık
yok yani cidden bu konuda mantıklı düşünen herkesin düsüncelerini tek lafta söylemissin. yani buna duyar kasan insanı anlayamam ben o kadar duyar kasılacak şey varken sabıka konusunada duyar kasılmazİçimin yağları eridi iyi yazmışım 😆
Kim masum dedikiDeniz seki uyuşturucu satıyordu ondan girdi masum falan değildi
hocam amacın ne yani sabıkalı olmadan önce gelip bize sormadın, devletede sormadında şimdi kendi hatanı kendi suçunu kabul etmek yerine burada milletle saçma bir duyar savaşına giriyorsun.Kim masum dediki
Ve bunu normalleştirmeye çalışıyorlaryok yani cidden bu konuda mantıklı düşünen herkesin düsüncelerini tek lafta söylemissin. yani buna duyar kasan insanı anlayamam ben o kadar duyar kasılacak şey varken sabıka konusunada duyar kasılmaz
hiç sorma hiç bide bu tayfanın en çok ettiği laf şeytana uydum pişmanım lafı ama o gün o suçu işlerkenki tarihe dönseler yine yaparlardı ama suçlu kim şeytanVe bunu normalleştirmeye çalışıyorlar
Sorsan hepsi haklı.
Bir tanesi delikanlı gibi çıkıp ya ben yıllarca çalıştım paramı vermedi patron hakkımı aradım o yüzden sabıkam var yattım çıktım desin helal olsun derim
Yüzde 99 dolandırıcılık,hesap kiralama,hırsızlık, uyuşturucu aileleri reddetmiş bıkmış artık dışarıdaki insanların canlarını yakmışlar sonrada forumu ağlama duvarı haline getiriyorlar.
sabıkalılar bana bişey yapmadı da birilerine bişey yapmış orası net yoksa sabıkası olmazdı. sabıka duyarı da kasmayıver kardeş sen haklısındır davanda da her sabıkalı haklıdır diye de bişey yok.Sabıkalı olunca noluyo çocuk adam senin malına çökmeye çalışıyorlar paranı alıyorlar silah zoruyla sindirmeye çalışıyorlar sende üstlerine gidip malınıcanini savunuyosun sabıkalı oluyosun sabikalilar ne yaptı size de bu kadar rahatsız oldunuz
Hiçte pişman değiller 23 tane dosyası olan birini biliyorum adamın umrunda değil..hiç sorma hiç bide bu tayfanın en çok ettiği laf şeytana uydum pişmanım lafı ama o gün o suçu işlerkenki tarihe dönseler yine yaparlardı ama suçlu kim şeytan![]()
Ben kendimi solemedim örnek verdimsabıkalılar bana bişey yapmadı da birilerine bişey yapmış orası net yoksa sabıkası olmazdı. sabıka duyarı da kasmayıver kardeş sen haklısındır davanda da her sabıkalı haklıdır diye de bişey yok.
yanlış yerde yanlış duyar üzerine oynuyorsun benden sana söylemesi. senin için en iyi yer ekşi tayfası orada istediğin ota b.ka püsüre duyar kasabilirsin arkadan gelenler cıkıcaktır orada.Ben kendimi solemedim örnek verdim
ölmesi gerekenler yasıyor masumlara zülüm oluyor, yaşaması gerekenlerde erkenden masumca ölüyorlar böyle bir dünyaForumda malum bir kişi var mesela isim vermeyeceğim hayatı boyunca bir gün çalışmamış işi gücü forumdan 3-5 kuruş yolunu bulup koşarak madde alıp içip bir sürü dosyası olan sabıkalı para bitince tekrar foruma düşen birisi , şimdi bu kim? Bu neci bunun yaşaması bile haram ölse kimse üzülmez anasını satayım.
Buda mı Kader mahkumu oluyor
Ekşide bu forumdaki kafaları yakalayamayız kumardan çok sabıka konusu var 🤣🤣yanlış yerde yanlış duyar üzerine oynuyorsun benden sana söylemesi. senin için en iyi yer ekşi tayfası orada istediğin ota b.ka püsüre duyar kasabilirsin arkadan gelenler cıkıcaktır orada.
Çok doğru dedin iyi olanların değil, iyi oynayanların dünyası.ölmesi gerekenler yasıyor masumlara zülüm oluyor, yaşaması gerekenlerde erkenden masumca ölüyorlar böyle bir dünya