- 45
- 13
- 8
Bro Şu Çekim Talebinin Fotoğrafını AtsanaArkadaşlar siteye güvenen yoksa ben çevrimi tamamladım çekim verdim geldi
Güzel bonus alın denemkte vayda herkese bol şanslar
Bro Şu Çekim Talebinin Fotoğrafını AtsanaArkadaşlar siteye güvenen yoksa ben çevrimi tamamladım çekim verdim geldi
Güzel bonus alın denemkte vayda herkese bol şanslar
yemin ederim 2 dk bile sürmedi la çok şaşırdım bu kadar hızlı olmasınaBro Şu Çekim Talebinin Fotoğrafını Atsana
kardeşim ekran görüntüsü attım ya angut musun??Asla ve asla üye olmayın . Benim görüşüm çekimim geldi diyenler neyin peşinde acaba anlamsız?
kendileri çekim yapamıyo burda millete sataşıyoben 1 ay önce buradan denemeden çekmiştim ödemişlerdi.
Direk bakiye sildi ıp dedi telefonu yeni aldım ss atabilirim dolandırıcı siteAsla ve asla üye olmayın . Benim görüşüm çekimim geldi diyenler neyin peşinde acaba anlamsız?
Oyuna gırmeden 200 spinden 900 TL verdi. Gelde şimdi 13500 TL lik cevrim yap a. Q
Ekli dosyayı görüntüle 733433
Boş yani kardeşim en baba siteler bile hain artıkDirek bakiye sildi ıp dedi telefonu yeni aldım ss atabilirim dolandırıcı site
Payfixmi
Helal Olsun Valla Paylaşan Benim Brom 😇
Sana Da Helal Olsun Konuyu Ben Açtım Ben Yapamadım En Azından Yapanları Görünce Mutlu Oluyorum 😊Ödendi arkadaşlar