- 32,008
- 26,257
- 113
Ads maçtan çekildiği için gs yine penaltı kazandı maç devam ediyı
Mantıklı yaklaşıyorum işte eze eze alırsınız zaten bu maçı bı harekete gerek yoktu diyorum can çıkar huy çıkmazLan kanka yok yaptığı kahpelik ona lafım yok versin sarıyı mertense ona ben savunma yapmıyorum ki zaten benimde mertense saygım azaldı bu olayda ama genel anlamda olaya mantıklı yaklaşmak lazım
Diğer maça saklayalım diyorlar TFF kabul etmiş puahahahahaAds maçtan çekildiği için gs yine penaltı kazandı maç devam ediyı
dün besiktasa nasıl olmayan penaltı verildi ise bugun galatasaraya net temas iceren penaltı verildi ve hakkıyla kazandı neyini uzatıyonAds maçtan çekildiği için gs yine penaltı kazandı maç devam ediyı
Aynen gs verilen diger penaltilari düşünürsek dogru digerlerinin yaninda buz gibi panalti alistiniz tabi her mac iki penaltiya 😂😂😂
Bu arkadaşın ruhsal sorunlarımı var ?dün besiktasa nasıl olmayan penaltı verildi ise bugun galatasaraya net temas iceren penaltı verildi ve hakkıyla kazandı neyini uzatıyon
Ben fenerliyim laAynen gs verilen diger penaltilari düşünürsek dogru digerlerinin yaninda buz gibi panalti alistiniz tabi her mac iki penaltiya 😂😂😂
buz gibi penaltı buna penaltı yok diyenlerin gözleri kör veya gerçekten futboldan anlamıyorlar hahahAynen gs verilen diger penaltilari düşünürsek dogru digerlerinin yaninda buz gibi panalti alistiniz tabi her mac iki penaltiya 😂😂😂
Sen kumda oyna kankam boşverdün besiktasa nasıl olmayan penaltı verildi ise bugun galatasaraya net temas iceren penaltı verildi ve hakkıyla kazandı neyini uzatıyon
Ne fenerliyim ne Galatasaraylı o pozisyon sahadan çekilmek için yeterli bir pozisyon o pozisyona penalti diyen adamlada futbol konuşmanın anlamı yokPenaltı pozisyonu ile ilgili olabileceği söyleniyor. Şuan için de tek mantıklı sebep.
besiktasa verilen penaltı olmasa dün sivas duman etmişti cok cabuk unutuldu dunku dumenlerSen kumda oyna kankam boşver
😂😂😂😂 aynen kral türkiye de tek futboldan gs ve taraftarlari anliyobuz gibi penaltı buna penaltı yok diyenlerin gözleri kör veya gerçekten futboldan anlamıyorlar hahah
evet😂😂😂😂 aynen kral türkiye de tek futboldan gs ve taraftarlari anliyo
Aynen katılıyorum hakem kararı ile alakalı değil olayBeyler ne penaltılar ne kartlar verildi bu ligte bunun perde arkası ortaya çıkacaktır. Adana 2-0 önde başlasa GS yine yenerdi! Olay başka bir şey.